18.5 C
Trikala
Παρασκευή, 24 Μαΐου, 2024

ΓΕΑ ΤΡΙΚΑΛΩΝ:Πρωταθλητής Ελλάδος ο Γιώργιος Αγορίτσας στους Εφηβους

Εξαιρετική εμφάνιση πραγματοποίησε ο αθλητής της Γ.Ε.Α. Τρικάλων Γεώργιος Αγορίτσας που έλαβε μέρος στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Εφήβων που έγινε το Σαββατοκύριακο 28-29 Ιουνίου στην πόλη των Σερρών.

- Advertisement -

Ο 19χρονος σπρίντερ Γεώργιος Αγορίτσας κατάφερε σε ένα διήμερο να στεφθεί Πρωταθλητής Ελλάδος στα 100μ  Εφήβων καθώς και  Πρωταθλητή Ελλάδος στα 200μ Εφήβων.
Αναλυτικά την πρώτη ημέρα:
Έλαβε μέρος στον τελικό των  100μ όπου και τερμάτισε 1ος ανεβαίνοντας στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου με την εντυπωσιακή  επίδοση 10.87 που αποτελεί νέο ατομικό ρεκόρ.
Την δεύτερη μέρα των αγώνων :
Έλαβε μέρος και στον τελικό των 200μ  όπου κατέλαβε την 1η θέση  με την εξαιρετική επίδοση 21.79  δείχνοντας ότι την φετινή χρονιά βρίσκεται σε σπουδαία αγωνιστική κατάσταση.
Ο νεαρός Πρωταθλητής, με τις σπουδαίες του εμφανίσεις αυτές, κέρδισε δίκαια μια θέση στην Εθνική Ομάδα της κατηγορίας του.
Εμφανώς ευχαριστημένος από την ξεχωριστή διάκριση του Αγορίτσα, ο προπονητής – γυμναστής Βαγγέλης Κατσιάβας μας δήλωσε:
«Τέσσερις πανελλήνιοι τίτλοι σε τρία  αγωνίσματα μέσα σε δύο εβδομάδες, αυτό είναι το ΜΕΓΑ ΚΑΤΟΡΘΩΜΑ του Γιώργου Αγορίτσα. Ένα μοναδικό ρεκόρ που κανείς άλλος αθλητής δεν έχει πετύχει φέτος. Ο 19χρονος Τρικαλινός σπρίνετρ όπως και στα Τρίκαλα έτσι και στις Σέρρες, έκανε το ντάμπλ κατακτώντας χρυσά σε 100μ. και 200μ. Το τελευταίο χρυσό με επίδοση 21.79. πλέον αντίπαλός του είναι μόνο το χρονόμετρο για να πιάσει το όριο στα 200μ. (21.50 της IAAF και 21.20 του ΣΕΓΑΣ) για το Παγκόσμιο εφήβων».
Επόμενος αγώνας του Γιώργου Αγορίτσα είναι η συμμετοχή του με την Εθνική Ομάδα στο Βαλκανικό  Πρωτάθλημα Εφήβων, που θα λάβει μέρος  στα 200μ. αλλά και στα 4Χ100μ. που θα γίνει το Σαββατοκύριακο 5-6 Ιουλίου στο Δημοτικό Στάδιο Σερρών.
ΛΕΖ
Ο Αγορίτσας κατέκτησε την πρώτη θέση και άφησε υποσχέσεις για το μέλλον

Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ