19.7 C
Trikala
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Γεμάτο συγκίνηση το αντίο του Δεληγιάννη

Πριν την έναρξη του αγώνα των Τρικάλων με το Ρέθυμνο η ΚΑΕ Τρίκαλα αλλά και οι φίλαθλοι αποθέωσαν τον Χρήστο Δεληγιάννη στο μπασκετικό αντίο του αρχηγού. Για πέντε λεπτά όλοι χειροκροτούσαν όρθιοι τον σπουδαίο παίκτη, που έδειξε εκτός από μπασκετικό ταλέντο και ήθος.
Η διοίκηση της ΚΑΕ με αφορμή αυτό το γεγονός τίμησε τον μεγάλο Καρδιτσιώτη σέντερ με μια απονομή πλακέτας για την προσφορά του στο σύλλογο, αλλά και με ένα κάδρο με την φανέλα του για ενθύμιο
Όταν ο Χρήστος κλήθηκε για την βράβευση όλοι οι φίλαθλοι οι συμπαίκτες αλλά και οι αντίπαλοι αθλητές προπονητές του ΑΓΟΡ χειροκρότησαν επιβραβεύοντας τον αρχηγό των Τρικάλων που συγκινημένος αφού ανταπέδωσε το χειροκρότημα, έσπευσε να πει και δυο λόγια από καρδιάς.
«Ο στενός μου κύκλος οι φίλοι μου η οικογένειά μου, ήξεραν από την πρώτη στιγμή που ήρθα σε αυτή την ομάδα πως θα ήταν ο τελευταίος μου σταθμός. Είχα αποφασίσει εξ αρχής πως θα έκλεινα στα Τρίκαλα την καριέρα μου. Πίστευα πως θα έπαιζα λίγο ακόμα, όμως παιχνίδια κάνει και η ζωή και μάλιστα απρόοπτα. Επειδή όμως η ίδια η ζωή είναι ωραία αποφάσισα να σταματήσω φέτος το μπάσκετ, σας ευχαριστώ όλους για τη αγάπη σας» είπε ο αρχηγός της ομάδας πριν πάρει από τον Αχιλλέα Ρουσιαμάνη την πλακέτα της ΚΑΕ και το κάδρο της φανέλας του.

- Advertisement -

DSC_0050 DSC_0051 DSC_0052 DSC_0053 DSC_0054 DSC_0055 DSC_0058 DSC_0059 DSC_0060 DSC_0061

Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ