21.6 C
Trikala
Δευτέρα, 27 Μαΐου, 2024

Γενική Συνέλευση του Εξωραϊστικού Συλλόγου Μεσαγγάλων

Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 24 Ιουλίου και ώρα 11:30 π.μ. στην καφετέρια του Χρήστου Μητσιάκου στην παραλία η Γενική Συνέλευση του |Συλλόγου Μεσαγγάλων.

- Advertisement -

Ο Πρόεδρος του Εξωραϊστικού Συλλόγου κύριος Γιώργος Γελαδάρης αναφέρθηκε στα μεγάλα προβλήματα του οικισμού.

Η Γενική Συνέλευση ξεκίνησε στις 11:30 λόγο καθυστέρησης του Δημάρχου όπου Δικαιολόγησε.

Το λόγο πήραν όλα τα μέλη του Συλλόγου και αναφέρθηκαν σε διάφορα προβλήματα του οικισμού και η Συνέλευση τελείωσε περίπου στις 3:00 μ.μ. διότι τα μέλη περιμένανε τις απαντήσεις του Δημάρχου.

Ο Πρόεδρος κ. Γεώργιος Γελαδάρης ζήτησε από τον Δήμαρχο κ. Κολλάτο όπως π.χ. το αγροτικό ιατρείο να λειτουργεί  σε 24η βάση λόγο του τουρισμού που ανέρχεται στον αριθμό περίπου 20 χιλιάδες. Επίσης ζητήθηκε η συχνή αποκομιδή των σκουπιδιών, καθώς και η συντήρηση του Δικτύου φωτισμού, καθαρισμός δρόμων, συντήρηση δικτύου ύδρευσης  και αλλαγή του δικτύου ύδρευσης λόγο αμιάντου, καθαρισμός  των οικοπέδων.

Από τη συζήτηση απέδειξαν πως  οι συνεργασίες του Δήμου Τεμπών και του Εξωραϊστικού Συλλόγου  φέρνουν πάντα αποτελέσματα.

Ελπίζουμε πως του χρόνου με το ξεκαθάρισμα του κτηματολογίου θα υπάρχει καλύτερη εικόνα και θα έχουμε και καλύτερα αποτελέσματα, όχι μόνο αισθητικής αλλά και υγιεινής.

Ο κύριος Δήμαρχος αναφέρθηκε για την  αλλαγή δικτύου ύδρευσης λόγου αμιάντου αλλά είπε πως θα χρειαστούν αρκετά χρήματα γι’ αυτό το έργο και πως θα το ερευνήσει.

Για τον καθαρισμό δρόμων, αποκομιδή σκουπιδιών και αλλαγή λαμπτήρων πως οι εργασίες θα ξεκινήσουν τις επόμενες ημέρες,  όπως πράγματι τα συνεργεία ξεκίνησαν από την άλλη ημέρα 25 Ιουλίου.

Επίσης αναφέρθηκαν για τις χαλικοστρώσεις και ασφαλτοστρώσεις που θα γίνουν σε δρόμους με Α.Μ.Ε.Α. και πως τοποθετήθηκαν 3 ειδικές ράμπες με ειδικό αμαξίδιο που ήταν και προτάσεις του Συλλόγου.

?

Στην Γενική Συνέλευση παραβρέθηκαν ο Δήμαρχος Τεμπών κύριος Κολλάτος ο Αντιδήμαρχος κύριος Δηψάνας Αχιλλέας, ο Επικεφαλής της Μείζονος Αντιπολίτευσης κύριος Μανώλης Γεώργιος όπου αναφέρθηκε στα προβλήματα της περιοχής και απευθύνθηκε στον Δήμαρχο για την αμέλεια που δείχνει στον οικισμό.

Επίσης παραβρέθηκαν οι κ. κ. Μπουζέκης Ευθύμιος, Ζάχος Βασίλειος, Μαϊμάρης Δημήτριος, Νικολάου Γεώργιος.

Από τον Δήμο Λάρισας παραβρέθηκαν ο Αντιδήμαρχος καθαριότητας κ. Καλτσάς Νικόλαος, και ο κ. Διαμάντος Δημοτικός Σύμβολος.

Επίσης ο  τοπικός πρόεδρος Ζαφείρης Κων/νος, ο τοπικός πρόεδρος Κουλούρας Ριζάκης  Ιωάννης, ο πρόεδρος ξενοδόχων Πολύζος Γεώργιος, ο πρόεδρος Καστρί Λουτρό Μπάκαβος Βασίλειος, ο πρόεδρος Επαγγελματιών Βολιώτης Θεοφάνης, ο πρόεδρος τουριστικών καταλυμάτων Μητσόπουλος Αθανάσιος.

Ο πρόεδρος του Συλλόγου κ. Γεώργιος Γελαδάρης επισήμανε πως ο εξωραϊστικός Σύλλογος αποφάσισε να γίνεται η προβολή τον έργων του Καραγκιόζη όχι μόνο στα γραφεία του Συλλόγου αλλά και στην κεντρική πλατεία κατά τις απογευματινές ώρες για να μπορούν περισσότερα παιδιά να παρακολουθούν τις παραστάσεις αυτές.

?

 

 

Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ