22 C
Trikala
Τρίτη, 21 Μαΐου, 2024

Γεύμα στους μαθητές και εκπαιδευτικούς από τη Ρουμανία παρέθεσε ο Δήμος Φαρκαδόνας (ΦΩΤΟ)

Όπως είναι γνωστό η εκπαιδευτική αποστολή της Ρουμανίας με δέκα μαθητές και τρείς εκπαιδευτικούς, φιλοξενείται στην Φαρκαδόνα από το επαγγελματικό λύκειο στα πλαίσια Ευρωπαϊκού προγράμματος Comenius Bilateral partnerships.
Κατά την πολυήμερη παραμονή των μαθητών και εκπαιδευτικών της Ρουμανίας έχουν αναπτυχθεί πολύμορφες δράσεις από το Επαγγελματικό λύκειο της Φαρκαδόνας με εκδρομές σε αξιοθέατα της περιοχής και ευρύτερα του νομού, καθώς και εκπαιδευτικές επισκέψεις.
Στο πλαίσιο της φιλοξενίας ο Δήμος Φαρκαδόνας παραχώρησε γεύμα σε γνωστή ταβέρνα της περιοχής Φαρκαδόνας, στην ρουμανική αντιπροσωπεία μαθητών και των εκπαιδευτικών τους καθώς επίσης και της Ελληνικής ομάδας που συμμετέχει στο εν λόγω πρόγραμμα, μέσα σε μια ζεστή και φιλόξενη ατμόσφαιρα όπου κυριάρχησε το κέφι, ο χορός και το τραγούδι με παραδοσιακές φιγούρες και των δύο εμπλεκόμενων χωρών.
Οι μαθητές και οι εκπαιδευτικοί απόλαυσαν Ελληνικές παραδοσιακές γεύσεις σε γνωστό εστιατόριο της Φαρκαδόνας, συζητώντας με τους ανθρώπους του δήμου για τις εντυπώσεις από την φιλοξενία και την μέχρι τώρα παραμονή τους στην Φαρκαδόνα.
Παρόντες στην εκδήλωση ο δήμαρχος Φαρκαδόνας κ. Θανάσης Μεριβάκης καθώς και αυτοδιοικητικοί της Φαρκαδόνας που άκουσαν όσα είχαν να πουν οι μαθητές για την επίσκεψη τους στον δήμο της Φαρκαδόνας αλλά και από την πόλη των Τρικάλων.

Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ