12.2 C
Trikala
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Γιαλιάς: Τα δυο στημένα παιχνίδια θα γίνουν πέντε!

Να μην ξεκινήσει το πρωτάθλημα χωρίς έσοδα είναι η θέση των Τρικάλων, όπως τόνισε ο Χρήστος Γιαλιάς στο Metropolis 95.5. Ο μεγαλομέτοχος του ΑΟΤ επισήμανε πως αν δεν υπάρχουν έσοδα, δέκα ομάδες δεν θα αντέξουν ως το τέλος, ενώ θα αυξηθούν τα στημένα παιχνίδια.

- Advertisement -

«Είμαι κατά της έναρξης του πρωταθλήματος. Δέκα ομάδες θα διαλύσουν. Εκεί που είχαμε πέρυσι δύο στημένα κάθε αγωνιστική, τώρα θα έχουμε πέντε. Και εμείς που κάνουμε πρωταθλητισμό δεν το θέλουμε. Για μένα δεν πρέπει να ξεκινήσει, αν δεν υπάρχουν πόροι. Εγώ δεν έχω ανάγκη πόρους, αλλά είμαστε όλοι ένα μαγαζί που λέγεται Football League. Αν ξεκινήσει το Πρωτάθλημα χωρίς χορηγίες, οι ομάδες που δεν έχουν πόρους θα τα πάρουν από τις ομάδες που έχουν λεφτά. Θα είναι αλλοιωμένο το πρωτάθλημα. Εκεί που είχαμε δύο στημένα, θα έχουμε πέντε. Γιατί να μην έχουμε ένα τίμιο πρωτάθλημα και ο καλύτερος να κερδίσει;», ανέφερε ο Γιαλιάς λίγο πριν την έναρξη της συνεδρίασης της Football League.

Τέλος, για τον Στέλιο Σφακιανάκη, είπε: «Στο προηγούμενο Δ.Σ. έκανα μομφή εναντίον του. Είναι λίγος, δεν μας εκφράζει και πρέπει να αποχωρήσει».

Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ