19.9 C
Trikala
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Γιαννακίδης: «Μεταμορφώνονται εντός έδρας τα Τρίκαλα»

Ο πρωην παίκτης των Τρικάλων και νυν του Κόροιβου θα έρθει ως αντίαπλος το Σάββατο στην πόλη μας κι έκανε δηλώσεις στο gazetta για την έδρα και τη μεταμόρφωση της ομάδας

- Advertisement -

Ο Μιχάλης Γιαννακίδης, (που σε 17:46 συμμετοχής μέτρησε 10 πόντους (2/4 τρίποντα), 2 ριμπάουντ και ισάριθμες τελικές πάσες)μίλησε στο gazzetta.gr για την ιστορική νίκη επί της Ένωσης, το κλίμα στον Κόροιβο, αλλά και τον σημαντικό ρόλο της έδρας στη μάχη της παραμονής.

Μιχάλη το πρωτάθλημα ξεκίνησε ιδανικά για τον Κόροιβο με νίκη επί της ΑΕΚ. Που κρίθηκε το ματς και τι ήταν αυτό που τελικά σας οδήγησε στο θετικό αποτέλεσμα;

«Το ματς κρίθηκε στην τελευταία περίοδο, εκεί όπου βάλαμε δύσκολα καλάθια και τελικά καταφέραμε να φτάσουμε στο επιθυμητό αποτέλεσμα. Δείξαμε πως το θέλαμε περισσότερο, κάτι που είναι λογικό, καθώς η πρεμιέρα ήταν στο γήπεδο μας και θέλαμε ένα καλό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα. Σίγουρα είχαμε το άγχος του πρώτου ματς, ωστόσο κάναμε καλή δουλειά και πήραμε τη νίκη».

Το κλίμα στην ομάδα πως είναι; Αυτό που βγαίνει προς τα έξω είναι πως γίνεται πολύ καλή δουλειά…

«Ξεκινήσαμε αργά την προετοιμασία, αλλά δουλεύουμε πολύ σκληρά και κάτω από καλές συνθήκες. Ο coach κάνει καλή δουλειά, ενώ σημαντικό ρόλο παίζει και η διοίκηση που μας στηρίζει. Πάντα υπάρχουν άτομα της διοίκησης στο γήπεδο και αυτό είναι κομβικό για να γίνεται σωστά η δουλειά…»

Η απόφαση να πας στον Κόροιβο ήταν εύκολη;

«Ήταν μεγάλη απόφαση. Από τη στιγμή όμως που ήρθε ο coach δεν είχα αμφιβολίες για την επιλογή μου… Με τον coach έχουμε συνεργαστεί στον ΠΑΟΚ και το γεγονός αυτό ήταν καθοριστικό στο να πω το «ναι». Σίγουρα και ο τρόπος που με προσέγγισε η διοίκηση με έκανε να μην το σκεφτώ πολύ και να απαντήσω θετικό στην πρόταση».

Πήρατε μία πολύ σπουδαία νίκη στο «σπίτι» σας. Θεωρείς πως η υπεράσπιση της έδρας θα είναι… κλειδί στη μάχη της παραμονής στην κατηγορία;

«Δεν χωρά καμία αμφιβολία ότι το παν για την παραμονή θα είναι η έδρα μας. Ο κόσμος αποτελεί τον 6ο παίκτη της ομάδας και οι αντίπαλοι θα πρέπει να γνωρίζουν καλά ότι στο «σπίτι» μας θα αντιμετωπίζουν… 6 και όχι 5 παίκτες! Βέβαια εμείς κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και πρέπει να διεκδικήσουμε τα θετικά αποτελέσματα και εκτός έδρας και όχι να βασιστούμε αποκλειστικά στο γήπεδο μας, αφού σίγουρα θα χρειαστούν και τα… διπλά».

Ακολουθεί το εκτός έδρας παιχνίδι κόντρα στα Τρίκαλα… Τι να περιμένουμε;

«Έπαιζα στα Τρίκαλα και γνωρίζω πολύ καλά πως πρόκειται για μία αρκετά δύσκολη έδρα. Ο κόσμος στηρίζει την ομάδα, η οποία αλλάζει προς το καλύτερο όταν αγωνίζεται μπροστά στο κοινό της. Από τη μεριά μας θα δουλέψουμε όλη την εβδομάδα για το ματς και θα διεκδικήσουμε τις πιθανότητες μας, προκειμένου να πάρουμε ό,τι καλύτερο από το συγκεκριμένο παιχνίδι».

Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ