16.2 C
Trikala
Πέμπτη, 30 Μαΐου, 2024

Για πρώτη φόρα στην Ελλάδα είναι γεγονός! TED-SEX

THE SEX EDUCATION
Πρόγραμμα σεμιναρίων σεξουαλικής διαπαιδαγώγησης

- Advertisement -

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΛΟΣ ΤΑΕ ΚWONDO
19 έως 22 Δεκεμβρίου 2014
Οpening: 19/12/14 – 17.00

Στo πλαίσιo του EROTIC – ART 2014

Yπεύθυνη διοργάνωσης TED SEX
Eιρήνη Χειρδάρη (sex editor)

Το πρώτο TED-SEX που θα γίνει στην χώρα μας θα το ανοίξει τιμητικά στις 19 Δεκεμβρίου η κορυφαία Αμερικανίδα σεξολόγος
Dr Ruth
η γυναίκα που έμελλε να αλλάξει την ιστορία του σεξ, της σεξολογίας, των ταμπού και των ερωτικών σχέσεων.

TED SEX – Τhe Sex Education
Τι είναι το σεξ για την ανθρωπότητα και την εξέλιξη;

Aυτό εξετάζει το TED-SEX, το πρόγραμμα σεμιναρίων σεξουαλικής διαπαιδαγώγησης και εκπαίδευσης στις ερωτικές σχέσεις που θα διεξαχθεί στo πλαίσιo του Erotic Art Festival 2014.

Σε μια ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα, μέσα στον χώρο του φεστιβάλ, καταξιωμένοι σεξολόγοι, σεξοθεραπευτές, relationshipcoaches, σύμβουλοι σχέσεων, datingcoaches, επί 4 μέρες δίνουν διαλέξεις και θα δέχονται ερωτήσεις από το κοινό και τους δημοσιογράφους πάνω στα θέματα που αναλύουν.

Στο τμήμα της σεξουαλικής διαπαιδαγώγησης θα μάθουμε σημαντικά πράγματα για την Ιστορία της Σεξολογίας, τα εγκεφαλικά συστήματα του έρωτα, το πάθος, πώς να απογειώσουμε την ερωτική μας ζωή, πώς γεννιούνται οι διαστροφές. Επίσης, θα μάθουμε τα πάντα για την σεξομανία, τον εθισμό στο πορνό, πώς να προστατεύσουμε τα παιδιά μας από τη παιδική πορνογραφία στο ίντερνετ, πώς να αναγνωρίζουμε τα σημάδια του sex trafficking και πώς να βοηθήσουμε στην εξάλειψη του στην χώρα μας.
Στο τμήμα της εκπαίδευσης πάνω τις ερωτικές σχέσεις, θα μάθουμε όλη την Τέχνη της Αποπλάνησης, πώς πηγαίνουμε από τη κατάκτηση σε μια ευτυχισμένη σχέση, τι είναι η ερωτική σχέση και γιατί είναι ανώτερη από τις υπόλοιπες σχέσεις της ζωής μας, πώς την κρατάμε ζωντανή, αλλά και τα σημαντικότερα προβλήματα των ερωτικών σχέσεων και πώς να τα αντιμετωπίζουμε.

Το TED-SEX είναι το πρώτο πρόγραμμα σεμιναρίων σεξουαλικής εκπαίδευσης που συμβαίνει στην χώρα μας. Απευθύνεται σε όλους τους Έλληνες που θέλουν να μάθουν ορθά τα πάντα γύρω από το σεξ και όσα προκύπτουν από αυτό, αλλά και σε επαγγελματίες (δημοσιογράφους, ψυχολόγους, κοινωνικούς λειτουργούς κλπ). Στο τέλος κάθε σεμιναρίου θα δίνεται υπογεγραμμένο πιστοποιητικό παρακολούθησής του.

Τα ονόματα των υπόλοιπων κορυφαίων εισηγητών που θα πλαισιώσουν το TED-SEX θα ανακοινώνονται σταδιακά μέσα στις επόμενες μέρες.

Η είσοδος στο TED-SEΧ δεν χρεώνεται, μπορείτε να το παρακολουθήσετε με το απλό εισιτήριο το Erotic Art Festival.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε:

Web: www.erotic-festival.com

Μedia Kit: http://erotic-festival.com/news-media/media-kit

Official video: https://www.youtube.com/watch?v=re5hD5Ed0R8

Facebook Official Fan Page: https://www.fb.com/global.erotica

DrRuth
1η εισηγήτρια ΤΕD-SEX 2014

19 Dec– 20:00
TED-SEX
Erotic Art Festival 2014
TAEKWONDO Φαλήρου
Η Αμερική την λάτρεψε. Η φήμη της απλώθηκε σε κάθε γωνιά του κόσμου. Η κορυφαία σεξο-θεραπεύτρια δρ. Ρουθ, μια από τις σημαντικότερες προσωπικότητες του αιώνα μας, έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα.

Το «drRuth» είναι το πρώτο όνομα από την λίστα με τους εισηγητές που ανακοινώνεται από το TED-SEX2014. Hγυναίκα που άλλαξε για πάντα την ιστορία του σεξ, έρχεται στην χώρα μας προσκεκλημένη της Ελληνίδας sexeditorΕιρήνης Χειρδάρη, για να ανοίξει τιμητικά το πρώτο TED-SEX που διοργανώνεται στην χώρα μας, στα πλαίσια του EroticArtFestival(19-22 Δεκ. TAEKWONDOΦαλήρου).

Η δρ. Ρουθ δεν θα δώσει συνέντευξη Τύπου πριν την διάλεξή της. Oι δημοσιογράφοι μπορούν να παρευρεθούν στην ομιλία της δρ Ρουθ την Παρασκευή 19 Δεκεμβρίου, και να της κάνουν ερωτήσεις και συνεντεύξεις μετά την ομιλία της. Απαιτείται να πάρουν πάσο για την είσοδο στο TED-SEX, στέλνοντας mailστην υπεύθυνη διοργάνωσης.

EιρήνηΧειρδάρη,
sexeditor
υπεύθυνη διοργάνωσης TED-SEX,
eirini@sexelixis.gr
6955176869
Δρ. Ρουθ
Σεξοθεραπεύτρια
Η γεννημένη στη Φρανκφούρτη KarolaRuthSiegel αναγκάστηκε να εγκαταλείψει το σπίτι της σε ηλικία 10 ετών, όταν οι γονείς της αποφάσισαν να την στείλουν στην Ελβετία μαζί με άλλους Εβραίους πρόσφυγες για να γλιτώσει από το Ολοκαύτωμα. Από τότε δεν τους ξαναείδε. Μετά από τις σπουδές της στο Πανεπιστήμιο της Σορβόννης στον τομέα της ψυχολογίας, μεταναστεύει στις Η.Π.Α. Παίρνει μάστερ στην Κοινωνιολογία, διδακτορικό στην Παιδαγωγική στο Πανεπιστήμιο της Κολούμπια και αργότερα εκπαιδεύεται στην ανθρώπινη σεξουαλικότητα. Τον Σεπτέμβριο του 1980, ως Δρ. Ρουθ πλέον, αποκτά εκπομπή στο ραδιόφωνο με θέματα που αφορούν το σεξ. Πολύ σύντομα όλη η Αμερική θα αρχίσει να μιλάει για εκείνη…

• Σε ηλικία 17 ετών πήγε στο Ισραήλ και πολέμησε για την ανεξαρτησία της χώρας, αφού προηγουμένως είχε εκπαιδευτεί ως ελεύθερη σκοπεύτρια.
• Πολλοί φίλοι της σκοτώθηκαν από μία χειροβομβίδα που εξερράγη στον στρατώνα, ενώ οι γονείς της εκτελέστηκαν στο Άουσβιτς.
• Ποτέ δεν είχε φανταστεί ότι μια μέρα θα έκανε τόσο ευρεία χρήση των μίντια για να βοηθήσει να εξαπλωθεί αυτό που η ίδια έχει ονομάσει «σεξουαλική παιδεία».
• Υπήρξε από τις πρωτοπόρους που εισήγαγαν την ψυχολογία στα μέσα μαζικής ενημέρωσης και με το μοναδικό της στυλ κατάφερε να επικοινωνήσει αποτελεσματικά με σχεδόν κάθε διαθέσιμο τρόπο: ραδιοφωνικές εκπομπές, προγράμματα στην τηλεόραση, άρθρα σε εφημερίδες, βιβλία, παιχνίδια για υπολογιστές, εκπαιδευτικές ταινίες.
• Άρχισε να γίνεται γνωστή σε ηλικία 52 ετών.
• Έχει κάνει 3 γάμους αλλά ο τελευταίος με τον FredWestheimer, που κράτησε 38 χρόνια, ήταν «ο πραγματικός γάμος», όπως τον χαρακτηρίζει.
• Συμμετείχε στη γαλλική ταινία “OneWomanorTwo” με πρωταγωνιστές τον GerardDepardieu και την SigourneyWeaver, υποδυόμενη μία πλούσια φιλάνθρωπο. Επίσης, πρωταγωνίστησε σ’ ένα πιλοτικό πρόγραμμα του ABC, με τίτλο «Το σπίτι της Δρ. Ρουθ».
• Έχει παίξει σε διαφημίσεις της Pepsi, της Honda, της ClairolHerbalEssence, αλλά και πολλών άλλων εταιρειών.
• Το «Σεξ για πρωτάρηδες» έχει μεταφραστεί σε 27 γλώσσες. Έχει γράψει πάνω από 30 βιβλία.
• Το περιοδικό People την έχει κατατάξει ανάμεσα στις πιο ενδιαφέρουσες προσωπικότητες του αιώνα.
• Δίνει συμβουλές για το σεξ και τις σχέσεις εδώ και 30 χρόνια.
• Έχει πάρει πολυάριθμες τιμητικές διακρίσεις από αμερικανικά κολέγια για την προσφορά της στην ανθρώπινη σεξουαλικότητα.
• Η πόλη της Νέας Υόρκης την έχει τιμήσει με το Μετάλλιο της Ελευθερίας.
• Η δημοφιλή στήλη της, “Ρωτήστε την Δρ. Ρουθ”, δημοσιεύονταν σε 100 εφημερίδες απ’ όλο τον κόσμο.

se1 se3

Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ