18.6 C
Trikala
Σάββατο, 1 Ιουνίου, 2024

Γιόρτασαν με μπάλα τον Δεκαπενταύγουστο στο Μαυρέλι ΦΩΤΟ

Πέρα από τις θρησκευτικές υποχρεώσεις και το πλούσιο φαγοπότι των ημερών οι «Μαυρελιώτες» γιόρτασαν τη Μεγαλόχαρη με ποδοσφαιρικό αγώνα ανάμεσα στους Βετεράνους και τους Νέους. Αγώνας θεσμός, ο οποίος διοργανώνεται από τους συμμετέχοντας με μεράκι και προσωπική δουλειά και στόχο έχει τη διασκέδαση και το «δέσιμο» των συγχωριανών, προβάλλοντας την ποδοσφαιρική ιστορία του τόπου με τον ιστορικό «Κένταυρο» να γίνεται σημείο αναφοράς, ενώ υπάρχουν σκέψεις και επιστροφής του στα ποδοσφαιρικά γήπεδα.
Τον αγώνα παρακολούθησαν αρκετοί Μαυρελιώτες και όχι μόνο με τους Νέους να κερδίζουν 3-2 και τους Βετεράνους να κερδίζουν τις εντυπώσεις. Πέρα από το αγωνιστικό κομμάτι έγιναν και βραβεύσεις σε ανθρώπους που πρόσφεραν στην ομάδα, είτε διοικητικά είτε αγωνιστικά, ως αναγνώριση όπως οι Κουβάτας Κων, Μούτσιος Δημήτριος, Αναστάσιος Κουφοχρήστος, Λιούρας Δημήτριος, Σιακαβάρας Δημήτριος και Παπαδημητρίου Παναγιώτης.
Για την ιστορία να αναφέρουμε πως ο Παναγιώτης Χλωρός «άνοιξε» το σκορ στο 5’, ενώ στο 9’ ο Νίκος Γκουσδοβάς έκανε το 2-0. Οι Βετεράνοι δεν… απελπίστηκαν και μείωσαν σε 2-1 στο 25’ με τον Χρήστο Μούτσιο, ενώ ο Γιάννης Μούτσιος με ατομική προσπάθεια πήρε πάλι αποστάσεις στο 55’.
Το τελικό 3-2 διαμόρφωσε ο Χριστόφορος Μούτσιος στο 60’. Απ’ αυτό το σημείο και μετά υπήρξε επιθετικός μονόλογος τον βετεράνων (καθότι κρυφοπροπονημένοι) που έχασαν σωρεία ευκαιριών με μοιραίους παίκτες τους Κατσαρό, Γάλλο & Γκουσδοβά, ενώ ο Χριστόφορος Μούτσιος σημάδεψε το δοκάρι των Νέων.
ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ
ΝΕΟΙ: Μούτσιος Νικόλαος, Μούτσιος Ιωάννης, Μούτσιος Ευάγγελος, Κόρδας Θέμης, Θεοδωράκης Δημήτρης, Τσιώλης Νίκος, Λιούρας Βαγγέλης, Χλωρός Παναγιώτης, Καράμπελας Χρήστος, Γκουζιώτης Δημήτριος, Χατζηαργυρός Θανάσης, Χατζηαργυρός Γιάννης, Μποντίας Χρήστος, Χορνόβας Βαγγέλης, Γκουσδοβάς Νίκος, Παπαχρήστος Παναγιώτης, Τσιωλάκος Νίκος, Ζιώζιας Νίκος, Τσιώλης Βαγγέλης, Σιδηρόπουλος Ηλίας.
ΒΕΤΕΡΑΝΟΙ: Παππάς Ιωαν, θεοδωράκης Κ,Στεργίου Ευθ, Θεοδωράκης Β, Παπαχρήστος Γιανν., Μούτσιος Χρηστ., Μούτσιος Χριστοφ., ΡΑΪΝΕΡ ( Γερμανός), Γκουσδοβάς Δημ., Γαλλος Δημ., Παπαδημητρίιου Γιώργιος, Μούτσιος Φ.

- Advertisement -

brabeysis-8 epesan kormia-8 filatloi-8 filatloi 2-8 gallos katsaros-8 moutsios-8 neoi palaioi-8 tripisan-8

Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ