18 C
Trikala
Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024

Γιώργος Κυρίτσης: Και μόνοι και με τον ΣΥΡΙΖΑ!

Ο βουλευτής Τρικάλων της ΔΗΜΑΡ Γιώργος Κυρίτσης μίλησε για την απόφαση του κόμματος να κρατήσει την πολιτική του αυτοτέλεια στις εκλογές – αν έρθουν στις αρχές του 2015- αλλά την ίδια στιγμή ξεκαθάρισε ότι δεν θα πει όχι σε έναν προοδευτικό συνασπισμό με κορμό τον ΣΥΡΙΖΑ. Αναλυτικά οι δηλώσεις του στο «Ράδιο Πρωινός 105,3» έχουν ως εξής:
«Το κόμμα αποφασίσαμε χθες να κρατήσει την αυτοτέλειά του και από και πέρα θα παλέψει να διερευνηθεί, δηλαδή να γίνει ένας μεγάλος συνασπισμός με προοδευτικές δυνάμεις και κορμό τον ΣΥΡΙΖΑ, για την ανατροπή αυτής της πολιτικής. Περισσότερο βέβαια συζητήθηκε πως θα κρατήσουμε την αυτονομία μας.
Αυτόνομο ψηφοδέλτιο βέβαια δεν μπορεί να υπάρξει. Θα είναι δηλαδή στο ψηφοδέλτιο απλώς θα υπάρχει μια αυτονομία. Εάν συμφωνήσουμε σε όλα, θα υπάρξει, ας πούμε, να είναι η λέξη ΔΗΜΑΡ δίπλα στο όνομα του υποψήφιου.
Στα Τρίκαλα, εάν υπάρξει συνεργασία, με την αυτοτέλειά του κρατώντας το κόμμα, θα μπορεί να είναι ο Γιώργος Κυρίτσης στο ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ. Θα είμαστε ένα κόμμα που μπαίνει στην μεγάλη βεντάλια για να κάνουμε τον συνασπισμό των αριστερών και προοδευτικών δυνάμεων για την ανατροπή αυτής της πολιτικής».

Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ