16.4 C
Trikala
Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024

Γκαγκαστάθης και Ντούβλης στον Πρόδρομο

Μία ακόμη τεράστια μεταγραφή ολοκλήρωσε πριν λίγο ο Α.Ο Προδρόμου, αποκτώντας τον 28 χρονο μέσο, Μιχάλη Γκαγκαστάθη
Ο Γκαγκαστάθης, προερχόμενος από την ομάδα της Φαρκαδόνας, θεωρείται ως ένας από τους πιο ποιοτικους και έμπειρους παίκτες της κατηγορίας, έχοντας φάει με το κουτάλι τα Ερασιτεχνικά γήπεδα.
Ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα από την Ακαδημία 1 και εν συνεχεία πήγε στην ΑΕΛ, τον Τύρναβο, το Καστράκι, τα Μετέωρα, το Φλαμούλι, με το οποίο πανηγύρισε δύο τίτλους στην Α’ ΕΠΣΤ και μια άνοδο στη Γ’ Εθνική και πέρυσι στη Φαρκαδόνα, με την οποία στέφθηκε και πάλι πρωταθλητής παίρνοντας και πάλι άνοδο στη Γ’ Εθνική.
Πήρε και Ντούβλη
Το καλύτερο το φύλαγε για το τέλος ο Α.Ο Προδρόμου, πραγματοποιώντας πριν λίγο μία σπουδαία μεταγραφή για τα δεδομένα της Α’ Ερασιτεχνικής

- Advertisement -

Οι “Λύκοι” συμφώνησαν με τον πολύπειρο μεσοεπιθετικό, Χρήστο Ντούβλη, ο οποίος έχει μία σπουδαία καριέρα, αγωνιζόμενος σε πολλές ομάδες του Ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου, ανάμεσα στις οποίες η Δήμητρα, το Καστράκι, το Φλαμούλι και πέρυσι, τα Μετέωρα και η Φαρκαδόνα.

Ο Ντούβλης, αναμένεται να βοηθήσει ιδιαίτερα τη νέα του ομάδα, στον τομέα της δημιουργίας στο παιχνίδι και σίγουρα θα προσθέσει πολλή ποιότητα στο ρόστερ του ΑΟΠ.

Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ