13.1 C
Trikala
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Γκούμπλιας: «Για κάθε προπονητή του ΑΟ Τρίκαλα… τρίζει η καρέκλα»

Στον fm100 μίλησε σήμερα το πρωί ο προπονητής του ΑΟ Τρίκαλα, Βασίλης Γκούμπλιας και τοποθετήθηκε για όλα τα θέματα. Αναλυτικά ο έμπειρος τεχνικός τόνισε:
Για το ματς στον Θεσπρωτό: «Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι κόντρα σε μια ομάδα που έχει τους ίδιους στόχους με τον ΑΟ Τρίκαλα. Αποκτά ακόμη μεγαλύτερη αξία η νίκη γιατί αγωνιστήκαμε για μεγάλο χρονικό διάστημα με παίκτη λιγότερο. Δεν δεχθήκαμε ούτε μια ευκαιρία κάτι που μας τονώνει το ηθικό και μας δίνει κουράγιο να συνεχίσουμε».
Για το αν υπάρχει βελτίωση: «Παιχνίδι με παιχνίδι γινόμαστε καλύτεροι. Προσπαθούμε να κάνουμε κάθε προπόνηση ποιοτικότερη. Προέχει να κερδίζουμε τα παιχνίδια γιατί στο τέλος δεν θυμάται κανένας το αποτέλεσμα. Έχουμε συγκεκριμένους στόχους».
Για την δουλειά του στον ΑΟ Τρίκαλα: «Σε οποιοδήποτε προπονητή που είναι στον ΑΟ Τρίκαλα η καρέκλα τρίζει. Ξέρω τι πρέπει να κάνω εγώ και οι συνεργάτες μου. Έχω ταχθεί στο πλευρό της ομάδας και προσπαθώ να κάνω την δουλειά μου καλύτερα. Είμαστε καθημερινά στο γήπεδο και δουλεύουμε».
Για το 2 στα 2: «Συνδυάστηκε η αρχή με δύο νίκες., Υπάρχουν πολλές ομάδες ενισχυμένες. Πρέπει να βλέπουμε παιχνίδι με παιχνίδι. Είμαστε σε καλό δρόμο, υπάρχει διάθεση, η διοίκηση μας παρέχει αυτά που χρειαζόμαστε. Οι ποδοσφαιριστές με τις δύο νίκες που πήρανε τονώθηκε το ηθικό τους».
Για το ματς κυπέλλου με τον Ρήγα Φεραίο: «Την Κυριακή έχουμε τον αγώνα κυπέλλου με τον Ρήγα Φεραίο. Θα το δούμε σαν παιχνίδι πρωταθλήματος. Θέλουμε παιχνίδια στα πόδια μας. Θα το δούμε σαν 3η αγωνιστική για να δούμε αν έχει βελτιωθεί η ομάδα».
Για τον Μλαντένοφ: «Ο Μλαντένοφ προπονείται κανονικά, σήμερα θα μεταβεί στο ΤΕΦΑΑ να δούμε σε πια κατάσταση βρίσκεται και αν μπορεί να παίξει την Κυριακή. Έχει καλή τεχνική κατάρτιση με συμμετοχές στο Europa League και είναι ταχυδυναμικός. Θα δούμε σε πια κατάσταση είναι και τι πρόγραμμα θα ακολουθήσουμε μαζί του».

Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ