21.6 C
Trikala
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Γκούμπλιας: Καλύτεροι από αγώνα σε αγώνα

Σαφώς ικανοποιημένος ο Βασίλης Γκούμπλιας για τη νίκη του ΑΟΤ και την παραμονή στην κατηγορία τόνισε ότι ο στόχος είναι να γίνονται καλύτεροι οι παίκτες του από αγώνα σε αγώνα. Ενώ ξεκαθάρισε ότι ήδη το μυαλό είναι στον αγώνα με την Τσαριτσάνη.
Από την άλλη ο προπονητής του Βατανιακού ευχήθηκε στον ΑΟ Τρίκαλα να κατακτήσει το πρωτάθλημα.
Γκούμπλιας: Συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μου. Βρήκαμε τις λύσεις από υπομονή και καλή κυκλοφορία. Οι ποδοσφαιριστές ξέρουν σε πια ομάδα ήρθαν. Βλέπουμε παιχνίδι με παιχνίδι. Νομίζω ότι η ομάδα έχει αρκετό βάθος. Δουλεύουμε πολύ στην προπόνηση και μπορούμε να χρησιμοποιούμε πολλούς ποδοσφαιριστές (σ.σ έκανε αναφορά στον Γεωργίου και Κουτσόπουλο που ήταν τραυματίες).
Σεβόμαστε τον αντίπαλο (για την Τσαριτσάνη). Είναι πολύ καλή ομάδα. Θεωρώ ότι θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Ξέρει να αμύνεται, να επιτίθεται . Ο κόσμος αγαπάει τον ΑΟ Τρίκαλα και είναι απαιτητικός. Παιχνίδι με παιχνίδι γινόμαστε καλύτεροι. Ο κόσμος καταλαβαίνει και σιγά σιγά θα έρχεται περισσότερος»
Ιωαννίδης: Ξέραμε ότι τα Τρίκαλα είναι μια καλή ομάδα που ενισχύθηκε πολύ. Ήρθαμε να αποσπάσουμε ότι καλύτερο μπορούσαμε. Χάσαμε τον έλεγχο σε καίριο σημείο του αγώνα. Στο 2ο ήμασταν καλύτεροι. Θέλουμε τον χρόνο μας. Είμαστε νεναική ομάδα και θέλουμε να πετύχουμε τον στόχο μας που είναι η παραμονή. Τα Τρίκαλα είναι μια καλή ομάδα και εύχομαι να αλλάξει κατηγορία.

Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ