15.5 C
Trikala
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Γκούμπλιας: Οι παίκτες έχουν φιλοδοξίες σε κάθε παιχνίδι

Στο ραδιοφωνικό σταθμό των Τρικάλων “fm100” μίλησε ο προπονητής του ΑΟΤ, Βασίλης Γκούμπλιας.

- Advertisement -

Αρχικά δήλωσε ο τεχνικός του ΑΟ Τρίκαλα: «Είμαστε σε καλό δρόμο και σε καλή κατάσταση. Τα αποτυπώνει και ο βαθμολογικός πίνακας. Προπονούμαστε καθημερινά να ανεβάσουμε την απόδοση μας. Γίνεται μια μεγάλη προσπάθεια. Υπάρχει άριστη συνεργασία με τους ποδοσφαιριστές. Η διοίκηση και ο χρηματοδότης μας παρέχουν αυτά που θέλουμε και νομίζω ότι όλα βαίνουν καλώς για την ώρα».

Για το ματς στην Νεοκαισάρεια
«Ο ΑΟ Τρίκαλα δεν μπορεί να παίζει πάρα μόνο για τη νίκη. Σίγουρα θα κάνουμε κάποιες αλλαγές αλλά θα πάμε να διεκδικήσουμε τη νίκη, σεβόμενοι τον αντίπαλο. Είναι ομάδα δουλεμένη με παίκτες που βρίσκονται 2-3 χρόνια μαζί. Είναι σε καλό επίπεδο και θα χρειαστεί να καταβάλουμε μεγάλη προσπάθεια αν θέλουμε να συνεχίσουμε στο θεσμό».

Αν το ματς είναι κρας-τεστ με δεδομένο πως ο αντίπαλος φιγουράρει στην κορυφή;
«Όλα τα παιχνίδια για εμάς είναι κρας τεστ. Όλοι ξέρουν ποιος είναι ο ΑΟ Τρίκαλα και όλοι θέλουν να μας κερδίσουν. Δεν νομίζω ότι μπαίνουμε στην διαδικασία του τεστ γιατί εμείς κοιτάζουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Το επίπεδο είναι αρκετά υψηλό και οι ομάδες είναι πολύ καλές. Θέλει ιδιαίτερη προσπάθεια και ετοιμότητα. Οι ποδοσφαιριστές μας είναι επαγγελματίες. Έχουν φιλοδοξία και θέλουν να πετύχουν με τον ΑΟ Τρίκαλα τους στόχους τους. Όλοι οι ποδοσφαιριστές είναι σε ετοιμότητα και θα κοιτάξουμε να παρατάξουμε την καλύτερη δυνατή 11αδα».

Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ