22.9 C
Trikala
Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024

Γ’ Εθνική, αλλά από εκεί και πέρα;

Η Γ’ Εθνική είναι μια κατηγορία που σε βγάζει εκτός… τρικαλινών συνόρων, έχει προκλήσεις αλλά και εμπόδια. Κάπως έτσι εξετάζουν τα πράγματα οι δυο τρικαλινές ομάδες που θα εκπροσωπήσουν το ποδόσφαιρο μας στην εθνική κατηγορία.
Φλαμούλι και ΑΟΤ1963 θα είναι στην Γ’ Εθνική, αλλά την ίδια στιγμή εκτός από το αγωνιστικό κομμάτι υπάρχουν ακόμη πολλά που πρέπει να λυθούν. Και θέλοντας και μη, στην εποχή που ζούμε, το οικονομικό κομμάτι είναι από τα πιο βασικά.
Ήδη οι συζητήσεις φουντώνουν, ενώ και οι φήμες οργιάζουν. Από την άλλη στις περιπτώσεις αυτές πολλά λέγονται λίγα γίνονται. Αλλά όπως και να έχει τα προβλήματα που ζητούν λύση είναι ορατά και τα περιθώρια στο λάθος στενεύουν.
Αλλά ας δούμε τι ακριβώς αναζητούν οι δυο ομάδες, ώστε να μπορέσουν να πουν ότι είναι σε ετοιμότητα για την Γ’ Εθνική.
Το Φλαμούλι και οι… συμμαχίες
Η ομάδα του Φλαμουλίου άφησε σε δεύτερη μοίρα τους πανηγυρισμούς της ανόδου στην Γ’ Εθνική και τώρα ήδη κοιτάζει μπροστά.
Ήδη έχουμε αναφέρει ότι μέλη της διοίκησης βρίσκονται σε ανοιχτή επικοινωνία με επιχειρηματίες που θέλουν να ενισχύσουν το σωματείο. Ενώ από τη πρώτη στιγμή έγινε γνωστό ότι αν από την πλευρά του ΑΟ Τρίκαλα ζητηθεί να παραχωρηθεί η κατηγορία και να παίξει ο ΑΟΤ αντί για το Φλαμούλι στην Γ’ Εθνική αυτό θα το κάνουν. Βέβαια για να γίνει αυτό χρειάζονται χρονοβόρες νομικές διαδικασίας και δεν είναι καθόλου εύκολο.
Πάντως οι άνθρωποι του Φλαμουλίου είναι ανοιχτοί σε κάθε πρόταση για συζήτηση, μάλιστα με σκοπό να βρεθεί λύση. Όπως και να έχει μέχρι το τέλος του μήνα το τοπίο θα γίνει ξεκάθαρο.
Σιωπή από τον ΑΟΤ1963
Και αν για το Φλαμούλι ως νέο στην κατηγορία υπάρχει κινητικότητα από την άλλη στον ΑΟΤ1963 έπεσε σιωπή.
Πέρα από την ιστορία με το όνομα, όπου ο ΑΟ Τρίκαλα ζητά το σωματείο να επιστρέψει στην προηγούμενη ονομασία του, δηλαδή ΑΣ Τρίκαλα 2011.
Αλλά αυτό είναι ένα θέμα που μπορεί να ξεπεράσει τον έναν μήνα. Στο αγωνιστικό κομμάτι σίγουρα ο Χρήστος Ζαχόπουλος και οι συνεργάτες του δοκιμάστηκαν πολύ τη σεζόν που πέρασαν. Το χέρι μπήκε βαθιά στην τσέπη, αλλά το αποτέλεσμα μηδέν. Ποτέ η ομάδα δεν μπόρεσε να μπει σε τροχιά ανόδου, που υποτίθεται ήταν και ο στόχος, ενώ υπήρχαν στιγμές που κινδύνεψε και με υποβιβασμό. Αλλά όλα αυτά μπορεί να πει κάποιος είναι μέσα στο ποδόσφαιρο, εκείνο που αποτελεί κορυφαίο γεγονός είναι η αδιαφορία που έδειξε ο φίλαθλος κόσμος των Τρικάλων. Και μάλιστα αν κρίνουμε από την άνοδο του Φλαμουλίου στην ίδια κατηγορία τα πράγματα στη νέα σεζόν αναμένεται να γίνουν απελπιστικά. Τι θα κάνει ο Ζαχόπουλος; Και εδώ δεν χρειάζεται παρά να περιμένει κάποιος να δει τις κινήσεις και στην συνέχεια να κρίνει. Πάντως πολλά περιθώρια αισιοδοξίας είναι κάτι παραπάνω από σίγουρο ότι δεν υπάρχουν και αυτό βέβαια φάνηκε και από τις πρώτες μέρες του Ιουνίου, όπου κανένας δεν ρωτά με στόχους και φιλοδοξίες αυτής της ομάδας…

Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ