19.6 C
Trikala
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Δελτίο τύπου για το κλείσιμο της διοργάνωσης Ανοιχτές Θύρες

Με την ολοκλήρωση τη φετινής διοργάνωσης των «Ανοικτών Θυρών» του Π.Θ (από 29/2 έως 04/03/16), το Τμήμα Μορφωτικών Ανταλλαγών και Δημοσίων Σχέσεων απευθύνει ένα θερμό ευχαριστώ σε όλες τις Σχολές και τα Ακαδημαϊκά Τμήματα του Πανεπιστημίου μας για την δημιουργική συμμετοχή τους και τις ευρηματικές δράσεις που συνέλαβαν και υλοποίησαν. Ιδιαίτερα, ευχαριστούμε τους εκπροσώπους εξωστρέφειας για την άψογη συνεργασία τους, τους διδάσκοντες που αφιέρωσαν πολύτιμο χρόνο για την ενημέρωση των μαθητών καθώς και τις γραμματείες των Τμημάτων για την υποστήριξη της διοργάνωσης.

- Advertisement -

Τα ενθουσιώδη σχόλια των μαθητών και καθηγητών λυκείων/γυμνασίων από όλη την Ελλάδα, που μας επισκέφθηκαν φέτος, αποτελούν την καλύτερη ανταμοιβή των προσπαθειών μας αλλά και μία ιδιαίτερα αποτελεσματική προβολή του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.

Υπολογίζουμε ότι – μαζί με τα Τμήματα Ιατρικής και Βιοχημείας & Βιοτεχνολογίας που πραγματοποίησαν τις «Ανοιχτές Θύρες» σε άλλες ημερομηνίες – ο συνολικός αριθμός των μαθητών επισκεπτών φθάνει τους 2700 περίπου. Ο συνολικός αριθμός των σχολείων που επισκέφθηκαν όλα τα Τμήματα του Π.Θ υπολογίζεται σε 55 περίπου.

Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ