13.9 C
Trikala
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Δεν βγήκε νικητής στην Καλαμπάκα

Ισόπαλο το ντέρμπι Μετέωρα – Φαρκαδόνα, με το 0-0 να σφραγίζει τις προσπάθειες των παικτών, ενώ οι φιλοξενούμενοι μετά το τέλος της 17ης αγωνιστικής πήραν το άτυπο τίτλο του πρωταθλητή χειμώνα.
Παρόλα αυτά η απουσία γκολ αδικεί τους παίκτες, που κυρίως στο πρώτο ημίχρονο έκαναν μεγάλη προσπάθεια για την επιτυχία. Μετά από 17 αγωνιστικές η Φαρκαδόνα οδηγεί την βαθμολογική κούρσα και πήρε τον άτυπο τίτλο του πρωταθλητή χειμώνα. Ενώ κράτησε και την διαφορά των 10 βαθμών από τα Μετέωρα. Από την άλλη χαμόγελα για το… Καστράκι, που νίκησε και πλησίασε στους 5 βαθμούς την Φαρκαδόνα.
Όπως και να έχει υπάρχει μπροστά ο δεύτερος γύρος και προφανώς μπορούν να γίνουν πολλά και ενδιαφέροντα. Από εκεί και πέρα ο αγώνας της Καλαμπάκας είχε ενδιαφέρον από το πρώτο ως το τελευταίο λεπτό. Στο πρώτο ημίχρονο οι φάσεις ήταν πολλές, στην επανάληψη όμως οι ομάδες έδειξαν προσοχή στην άμυνα, ενώ η κλασική ευκαιρία ήταν για τους φιλοξενούμενους με τον Γρηγορίου. Όπως και να έχει με την παρουσία τους απέδειξαν ότι διαθέτουν σημαντική ποιότητα.
Oι φάσεις του ντέρμπι:
Μόλις στο 1′ καλό σουτ Κεραμά για τους γηπεδούχους με την μπάλα να περνάει λίγο πάνω από τα δοκάρια.
Τεράστια ευκαιρία στο 5′ για τη Φαρκαδόνα με το Γάτσιο να βγάζει μπαλιά ακριβείας στο Γρηγορίου και αυτό τετ α τετ με την αντίπαλη εστία να πλασάρει ελάχιστα άουτ.
Στο 6’ ο Ντούβλης πλάσαρε επάνω στον Πατσιαλή.
Στο 11′ μεγάλη ευκαιρία για την ΑΕΦ με το Νικούλη να πλασάρει από πλεονεκτική θέση και το Γεωργίου να αποκρούει σωτήρια.
Στο 20′ κεφαλιά Γκόβαρη από κοντά μπλοκάρει εύκολα ο Πατσιαλής.
Στην επόμενη φάση καλό σουτ Νικούλη η μπάλα φεύγει λίγο άουτ.
Στο 27′ εκτέλεση φάουλ Νικούλη από πλάγια η μπάλα φεύγει λίγο πάνω από τα δοκάρια.
Στο 30′ ο Γκαγκαστάθης παίρνει την μπάλα σε καλή θέση, αλλά το σουτ του είναι χλιαρό και μπλοκάρει ο Γεωργίου.
Στο 31′ λάθος έξοδος Πατσιαλή, ο Ράπας πλασάρει και οι της ΑΕΦ στέλνουν σωτήρια την μπάλα κόρνερ.
Στο 34′ κιτρινη κάρτα στον Παπαγεωργόπουλο για σκληρό μαρκάρισμα στο Νικούλη.
Στο 63′ τεράστια ευκαιρία για την ΑΕΦ με το Γρηγορίου αφύλακτος να σουτάρει λίγο άουτ.
Στο 89 σέντρα σουτ Κεραμά η μπάλα λίγο έξω.
Το επίπεδο της διαιτησίας εξαιρετικό για ντέρμπι, τόσο για τον Βαγγέλη Γρατσάνη, αλλά και τους βοηθούς του Νταλούκα και Τζάνη
ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ
Μετέωρα: Γεωργίου, Χριστοδουλόπουλος, Τσιαντούλας (67′ Σιούτας), Σκρέκας, Γκόβαρης, Αυγέρος, Παπαγεωργόπουλος, Αγγελάκης (59′ Μόκας), Ντούβλης (75′ Κουβελάς), Κεραμάς, Ράππας
Φαρκαδόνα: Πατσιαλής, Μπαγιώτης, Γκαγκαστάθης, Μάλλιαρης, Τσιούκας, Αετόπουλος, Νάκου (82’ Παπαδόπουλος), Διβανές, Γάτσιος (92′ Καπράλος), Νικούλης, Γρηγορίου (72′ Ξάνθος).

Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ