18.3 C
Trikala
Τετάρτη, 8 Μαΐου, 2024

Δεν παίζει ο ΑΟΤ, κανονικά τα ερασιτεχνικά

Τα μπρος πίσω της ΕΠΟ δεν έχουν τελειωμό, αλλά σήμερα δόθηκε η οριστική απόφαση, που έφερε την αναβολή των Εθνικώς πρωταθλημάτων. Αυτό σημαίνει ότι ο ΑΟ Τρίκαλα δεν θα βρεθεί την Κυριακή στα Γρεβενά για να αντιμετωπίσει τον Πυρσό, έτσι είναι άγνωστο πότε θα οριστεί το παιχνίδι αυτό, αλλά και γενικότερα πότε επιτέλους θα παίξουν μπάλα στην Ελλάδα!
Από εκεί και πέρα όμως ενημέρωσε η ΕΠΣ Τρικάλων τα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα θα συνεχιστούν κανονικά το Σαββατοκύριακο χωρίς καμία αναβολή.
Η απόφαση της ΕΠΟ για «λουκέτο»
Με επίσημη ανακοίνωσή της η ΕΠΟ επισήμανε πως δεν συντρέχει κανένας λόγος αναίρεσης της απόφασης για μη ορισμό διαιτητών στα εθνικά πρωταθλήματα.
Η Ομοσπονδία εξήγησε πως εμμένει σε αυτή την απόφαση με γνώμονα την προστασία όλων των εμπλεκομένων στο ελληνικό ποδόσφαιρο, ενώ ούτε η Πολιτεία ούτε οι ΠΑΕ έκαναν κάποια κίνηση για να αλλάξει η κατάσταση.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
Από την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία ανακοινώνεται ότι μετά τις εξελίξεις των τελευταίων ημερών δεν συντρέχει κανένας απολύτως λόγος αναίρεσης της απόφασης που έλαβε το διοικητικό συμβούλιο στην έκτακτη συνεδρίασή του στις 14/11/2014, για μη ορισμό διαιτητών από την ΚΕΔ/ΕΠΟ σε όλους τους αγώνες των εθνικών πρωταθλημάτων (Super League, Football League, Γ’ Εθνική Κατηγορία).
Η ΕΠΟ έλαβε τη συγκεκριμένη απόφαση με μοναδικό γνώμονα την προστασία των εμπλεκομένων, με οποιαδήποτε ιδιότητα, στο ελληνικό ποδόσφαιρο, ωστόσο τα απαιτούμενα πρώτα βήματα δεν έγιναν, ούτε από την πλευρά της πολιτείας, ούτε και από αυτή των ΠΑΕ, άρα δεν προκύπτει και ο λόγος διαφοροποίησης της θέσης της Ομοσπονδίας.
Τα πρωταθλήματα που αναβάλλονται
Η ΕΠΟ με νέα της ανακοίνωση ξεκαθαρίζει για ποιες κατηγορίες ισχύει η αναβολή για το προσεχές Σαββατοκύριακο.
Για ακόμα μία εβδομάδα δεν θα υπάρξει δράση στο ελληνικό ποδόσφαιρο μετά τη νέα αναβολή που ανακοινώθηκε από την ΕΠΟ. Η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Ελλάδας με νέα της ανακοίνωση ξεκαθαρίζει για ποιες κατηγορίες ισχύει η αναβολή:
«Σας ενημερώνουμε ότι σε συνέχεια της ανακοίνωση ς που εκδόθηκε σήμερα από την ΕΠΟ και για διευκόλυνσή σας, εθνικά πρωταθλήματα λογίζονται τα ακόλουθα:
1.Super League
2.Super League K-20
3.Super League K-17
4.Super League K-15
5.Football League
6.Football Neage Νέων
7.Πρωταθλήματα Γυναικών (Α’, Β’ & Γ’ Εθνικής Κατηγορίας)
8.Πρωταθλήματα Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων Νέων & Παίδων»
9. Πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας

Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ