20.6 C
Trikala
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Δεν σταματά ούτε στο κύπελλο ο ΑΟΤ!

Ο ΑΟ Τρίκαλα έχει πάρει φόρα και μέχρι τώρα έχει ξεχάσει να χάσει, αυτό αναγνωρίζεται από τον φίλαθλο κόσμο, που «ζεσταίνεται» γύρω από τη νέα προσπάθεια της ομάδας. Διότι το 1-0 επί του Ρήγα Φεραίου για το κύπελλο της Γ’ Εθνικής έδωσε την πρόκριση στους παίκτες του Βασίλη Γκούμπλια, αλλά η έκπληξη ήρθε από την παρουσία του κόσμου, αφού σ’ ένα, επί της ουσίας αδιάφορο παιχνίδι κυπέλλου χωρίς το μεγάλο κίνητρο, περίπου 800 φίλαθλοι ήταν στο στάδιο. Έτσι αυτό δίνει την αισιοδοξία ότι την επόμενη Κυριακή για τον αγώνα πρωταθλήματος, που είναι και η ουσία των στόχων της ομάδας, θα βρεθούν ακόμη περισσότεροι στις κερκίδες του δημοτικού σταδίου.
Στο αγωνιστικό κομμάτι ο ΑΟΤ μετά τις δυο νίκες του πρωταθλήματος ήρθε και αυτή για το κύπελλο. Το 1-0 δείχνει φτωχό, αλλά η διαφορά των δυο ομάδων ήταν σημαντική, απλώς η ομάδα του Βελεστίνου ήρθε αποφασισμένη να παίξει άμυνα, αλλά ο Σαχινίδης με μια άπιαστη κεφαλιά προς το φινάλε του αγώνα χάρισε τη νίκη πρόκριση στην επόμενη φάση.
Η εικόνα του αγώνα
Δυνατά ξεκίνησε το παιχνίδι ο ΑΟ Τρίκαλα, έτσι στο 4’ ο Σαχινίδης βρέθηκε μέσα στην περιοχή έπιασε το σουτ, για να διώξει με τα πόδια ο Τσουμπέκος σε κόρνερ.
Οι γηπεδούχοι συνέχισαν να έχουν τον έλεγχο, στο 24’ ο Βαγγέλι έπιασε το σουτ για να φύγει η μπάλα άουτ. Ενώ στο 29’ η κεφαλιά του Καραγιάννη βρήκε σε ετοιμότητα τον Τσουμπέκο.
Στο 33’ το φάουλ από τον Μοσχάκη τρεις πάνω στην μπάλα, χωρίς να προλάβουν!
Στο 38’ ο Μοσχάκης έπιασε το σουτ, με τον Τσουμπέκο να στέλνει τη μπάλα κόρνερ.
Ο Ρήγας Φεραίος τη μια και μοναδική φορά στον αγώνα που φάνηκε επιθετικά ήταν το 40’ όταν ο Μπίκας έπιασε μακρινό σουτ χωρίς να βρει στόχο.
Στην επανάληψη τα Τρίκαλα πίεσαν για το γκολ. Στο 63’ ο Σαχινίδης έκανε το πλασέ, αλλά ο Τσουμπέκος ήταν σε καλή θέση.
Στο 64’ ο Σαχινίδης έβγαλε την σέντρα ο Μοσχάκης έπιασε την κεφαλιά με τη μπάλα να φεύγει άουτ.
Στο 70’ ο Μοσχάκης εκτέλεσε κόρνερ ο Βαγγέλη έπιασε την κεφαλιά για να φύγει η μπάλα άουτ.
Ενώ η λύτρωση ήρθε στο 82’ με τον Μοσχάκης να βγάζει σέντρα και με άπιαστη κεφαλιά ο Σαχινίδης έκανε το 1-0, σ’ ένα γκολ που το πανηγύρισε με την ψυχή του μαζί με τους συμπαίκτες του.
Η διαιτητής Τσιοφλίδη από την Λάρισα εκτός από… όμορφη έδειξε ότι είναι και καλή διαιτητής. Βοηθοί της οι Ακρίβος και Μάνος από τον ίδιο σύνδεσμο, όπου και αυτοί δεν είχαν λάθη.
ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ
ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑ: Κούντσεφ, Σκούπρας, Γεωργίου, Σκέντος, Βαγγέλι, Γεωργάκης, Μοσχάκης (91’ Στούμπος), Παπαευθυμίου, Καραγιάννης, Σαχινίδης (87’ Τεντολούρης), Μπλαντένοφ (60’ Κουλούρης).
ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ: Τσουμπέκος, Γουτούλης, Βουραζέρης Σπαθής, Ναουμίδης, Μπακάλης, Γάρος (87΄Κρεβατάς), Τσίπη (85΄Ζατσάϊ) ,Ρηγίνος (75΄Μαλάκος), Μπίκας, Μιχολίτσ

Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ