15 C
Trikala
Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024

ΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΥ ΥΠΟΔΟΜΩΝ, ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ ΚΑΙ ΔΙΚΤΥΩΝ ΜΑΡΙΝΑΣ ΧΡΥΣΟΒΕΛΩΝΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ

«Οι τελευταίες εξελίξεις στην οικονομία είναι ενδεικτικές της συνεχιζόμενης βελτίωσης της κατάστασης στην χώρα μας.

- Advertisement -

 

Είναι γεγονός ότι κάποιοι, για προφανείς λόγους, προσπαθούν να παρουσιάσουν μια διαφορετική κατάσταση, εκμεταλλευόμενοι την απογοήτευση του ελληνικού λαού. Εντούτοις, η αλήθεια είναι ότι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ κατάφερε, για πρώτη φορά μετά από 6 χρόνια, να θέσει τις βάσεις για την έξοδο της χώρας από την επιτροπεία και την κρίση.

 

Μέσα σε 1,5 χρόνο, η κυβέρνηση με τους χειρισμούς της, τόσο στην οικονομία όσο και στο προσφυγικό, κατάφερε να πετύχει την υποστήριξη της διεθνούς κοινότητας και την αποδοχή από τους εταίρους της άποψης ότι η πολιτική της λιτότητας και των μνημονίων πρέπει να αποτελέσει παρελθόν.

 

Ταυτόχρονα, σε τεχνοκρατικό επίπεδο, κατάφερε να πάρει τα απαραίτητα μέτρα για το κλείσιμο της αξιολόγησης κρατώντας την κοινωνία όρθια και με τους δανειστές να αναγνωρίζουν ότι έχουν απέναντί τους έναν υπεύθυνο και αξιόπιστο συνομιλητή.

 

Η αλήθεια λοιπόν είναι ότι, σήμερα για πρώτη φορά, με την επικείμενη επικύρωση της συμφωνίας στο Eurogroup της 24ης Μαΐου, βρισκόμαστε στο τέλος της κρίσης. Αρχίζει πλέον μια νέα περίοδος για τη χώρα, κατά την οποία θα μπορούμε επιτέλους να εργαστούμε σκληρά για την ανάπτυξη και την παραγωγικότητα. Έτσι θα δημιουργήσουμε μια Ελλάδα που στέκεται στα πόδια της, εργάζεται και παράγει.

 

Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ και ο Πρόεδρος Πάνος Καμμένος σε όλο αυτό το διάστημα σταθήκαμε εγγυητές της κυβερνητικής συνοχής και της κυβερνητικής προσπάθειας, παρά τον σκληρό και πρωτοφανή πόλεμο που δέχτηκε και συνεχίζει να δέχεται αυτή η κυβέρνηση. Θα συνεχίσουμε λοιπόν, και στη νέα αυτήν περίοδο, να αποτελούμε το «αναγκαίο και απαραίτητο καλό» με ακόμη μεγαλύτερη προσήλωση και πάντα με υπευθυνότητα και σεβασμό στον ελληνικό λαό».

Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ