13.5 C
Trikala
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Διέξοδος από το αδιέξοδο με «Διοικούσα Επιτροπή» για τον ΑΣ Μετέωρα

Η οριακή κατάσταση στην ποδοσφαιρική ομάδα των Μετεώρων, οι συνεχόμενες άκαρπες Γενικές Συνελεύσεις που είχαν προηγηθεί, λόγω απροθυμίας της πλειοψηφίας μελών και φίλων της ομάδας να ηγηθούν της προσπάθειας, και το γενικότερο αδιέξοδο που παρατηρήθηκε, οδήγησαν την Τρίτη 28 Ιουνίου 2016 μια ομάδα φίλαθλων, που αγαπούν το ιστορικό σωματείο, ν’ αναλάβουν τις τύχες αυτής, πριν καταλήξει στο Πρωτοδικείο!

- Advertisement -

Η διοικούσα ομάδα που ανάλαβε τα ηνία της ποδοσφαιρικής ομάδας, αποτελείται κυρίως από φιλάθλους, οι οποίοι μπροστά στον κίνδυνο της διάλυσης, δήλωσαν παρών και έκαναν κυριολεκτικά την υπέρβαση ώστε να οδηγήσουν το ιστορικό σωματείο σε «απάνεμα λιμάνια» και να φέρουν την ηρεμία στα τάξεις της ομάδας.

Συγκροτήθηκε η Διοικούσα Επιτροπή και με εντολή της Γενικής Συνελεύσεως, έλαβε το «πράσινο φως», για να κάνει, εφόσον προκύψει, ακόμη και διεύρυνση της υπάρχουσας , με την είσοδο σ’ αυτή κι άλλων μελών πέραν των υπαρχόντων.

Οι προθεσμίες, να σημειώσουμε πως ήδη τρέχουν και πρέπει να δηλωθεί η ομάδα στο πρωτάθλημα και στο κύπελλο της ΕΠΣΤ, μέχρι την ερχόμενη Δευτέρα 4 Ιουλίου.

Η διοικούσαν επιτροπή έπιασε αμέσως δουλειά και θα κάνει άμεσα ότι πρέπει για να μην υπάρξει το παραμικρό πρόβλημα, σε ότι αφορά την υπόσταση του ιστορικού σωματείου.

Η Διοικούσα Επιτροπή αποτελείται αλφαβητικά από τους:

Αδάμο Σωτήριο
Αλεξιου Άγγελο
Βάλλα Γιάννη
Βλαχογιάννη Νίκο
Γκούμπλια Βασίλη
Μπερντέ Βασίλη
Σκονδριάνη Αθανάσιο
Πορτίκα Κώστα
Σιαμουρέλη Γιώργο
Τάκο Γιώργο
Τζανόπουλο Χρήστο
ΕΞΕΛΕΓΚΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

Ταμπουράς Παναγιώτης

Μακρής Γιώργος

meteora24

Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ