23.2 C
Trikala
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Διγκόζης: «Με ενδιαφέρει να είμαστε πρώτοι στο τέλος»

«Δεν με ενδιαφέρει που είμαστε πρώτοι τώρα, εμένα με ενδιαφέρει τελευταία αγωνιστική να είμαστε πρώτοι. Δουλειά και υπομονή και στο τέλος θα ανταμειφθούμε όλοι» τόνισε μετά την νίκη στην Κοζάνη ο προπονητής του ΑΟΤ Άγγελος Διγκόζης.

- Advertisement -

Για το παιχνίδι σημείωσε: «Παίξαμε απέναντι σε μία πάρα πολύ καλή ομάδα όπως είναι η Κοζάνη, πολύ καλά στημένη. Από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό ήμασταν προσηλωμένοι στον στόχο μας, χάσαμε πάρα πολλές ευκαιρίες, βάλαμε ένα πάρα πολύ ωραίο γκολ και θα μπορούσαμε να κλειδώσουμε το παιχνίδι στο 44’ με την ευκαιρία που έχασε ο Πέντσας αλλά δεν τα καταφέραμε. Στο δεύτερο ημίχρονο δώσαμε λίγο χώρο στον αντίπαλο για να μπορέσουμε να το εκμεταλλευτούμε στις αντεπιθέσεις με τους γρήγορους παίκτες που έχουμε. Κάναμε δύο ευκαιρίες και δεν απειληθήκαμε καθόλου. Τα παιδιά πήραν μία πανάξια νίκη σε μία πολύ δύσκολη έδρα. Θέλω να ευχαριστήσω και τον κόσμο που ήρθε και μας βοήθησε και θέλω να πιστεύω την Τετάρτη να είμαστε πολλοί στο γήπεδο ώστε να μπορέσουμε να ξεφύγουμε και άλλο στην κορυφή της βαθμολογίας»

Από την άλλη ο προπονητής της Κοζάνης Γιάννης Προβίδας τόνισε: «Παίζαμε με έναν δυνατό αντίπαλο που είναι αήττητος και που έκανε κάποιες προσθήκες που την βοήθησαν. Κλείσαμε τους χώρους αλλά για μία ακόμη φορά είχαμε πρόβλημα στα στημένα από τα οποία και χάσαμε το παιχνίδι. Πληρώσαμε την φάση του γκολ αλλά δεν έχω παράπονο από τα παιδιά τα οποία προσπάθησαν. Καλή συνέχεια στα Τρίκαλα και στον Άγγελο Διγκόζη».

Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ