11.1 C
Trikala
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Διγκόζης: Με νίκες είμαστε πρωταθλητές

Ο Άγγελος Διγκόζης σχολίασε την εικόνα του ΑΟΤ στο παιχνίδι με τον Καρααϊσκάκη, κράτησε την πρωτιά στα μισά του δρόμου και περιμένει… καλύτερες μέρες στον δεύτερο γύρο
Διγκόζης: Σήμερα παρουσιαστήκαμε στο γήπεδο ούτως ώστε να πάρουμε τη νίκη . Νομίζω ότι στα πρώτα 15 λεπτά ο αντίπαλος πατούσε καλύτερα μας δημιούργησε μια δύο ευκαιρίες αλλά από κει και πέρα την κατοχή της μπάλας και τις ευκαιρίες τις είχαμε εμείς. Δυστυχώς δεν μπορέσαμε να βάλουμε ένα γκολ , ούτως ώστε να πάρουμε τη νίκη και να ξεφύγουμε από τον διώκτη μας. Κρατάμε το γεγονός ότι η ομάδα είναι 1η. Ξεκινάει ένας δεύτερος γύρος με 13 δύσκολα παιχνίδια. Εύχομαι και πιστεύω πως θα είμαστε εμείς στο τέλος που θα πανηγυρίσουμε την άνοδο. Στην προπόνηση χτυπάμε από 4-5 πέναλτι κάθε παιδί. Είναι θέμα τύχης, είναι θέμα άγχους πείτε το όπως θέλετε. Δυστυχώς όταν χάνετε ένα πέναλτι πυροβολούν τον παίκτη που το έχασε. Μπορεί το χτύπημα να είναι καλό και ο τερματοφύλακας να είναι εξίσου καλός και να βγάλει ένα πέναλτι. Μην ξεχνάτε ότι μεγάλοι ποδοσφαιριστές όπως οι Μπάτζιο, Ζιντάν έχουνε χάσει πέναλτι. Ήταν μια άτυχη στιγμή για τον Γιώργο και για την ομάδα γιατί ήταν στο 45΄ και ήταν το καλύτερο σημείο να βάλουμε γκολ και να προηγηθούμε με 1-0 λόγω ότι ο αντίπαλος έπαιζε με δέκα παίκτες.
Σήμερα μετά το 15΄είχαμε εμείς τις πιο κλασσικές ευκαιρίες, δυστυχώς δεν καταφέραμε να κάνουμε το γκολ. Είναι το άγχος, η πίεση, πρωταθλητισμός, η φανέλα όλα παίζουν ρόλο. Τα παιδιά από το 1ο δευτερόλεπτο μέχρι το τελευταίο προσπαθούσαν να πετύχουν ένα γκολ. Ο Καραϊσκάκης έχει γρήγορους παίκτες και σε 4-5 dvd που την έχω παρακολουθήσει , είδα ότι έβγαινε στις αντεπιθέσεις 6 με 8 φορές. Σήμερα μας δημιούργησε κάποια προβλήματα αλλά όχι πολύ σημαντικά. Ο δικός μας ποδοσφαιριστής έφαγε κίτρινη κάρτα κάνοντας ψαλιδάκι να βρει την μπάλα, δεν πήγε να χτυπήσει το κεφάλι του παιδιού.
Είμαι ο πρώτος που λέω να βρίζουν εμένα , δεν έχω κανένα πρόβλημα. Έχουμε ένα στόχο. Αν πιστεύει κάποιος από την κερκίδα, ένα, δύο, τρεις, πέντε ότι μπορεί να πάει την ομάδα καλύτερα ας έρθει να καθίσει δίπλα μου . Δυστυχώς όπως λέει και ο αείμνηστος Μπόμπι Ρόμπσον σε ένα γήπεδο υπάρχουν 22 ποδοσφαιριστές και 46.000 προπονητές . Έτσι είναι αυτά. Ήρθε σήμερα ο κόσμος , η ομάδα είναι πρώτη και δεν μπορώ να καταλάβω αυτή την αντίδραση. Κυνηγούσαμε τον Καραϊσκάκη να τον περάσουμε, τον περάσαμε και καλώς η κακώς μας κυνηγάνε αυτοί. Είμαστε ένα πόντο μπροστά και πριν ήμασταν 4 πόντους πίσω. Εκτός αν κάνω κάποιο λάθος. Με 13 νίκες είμαστε εμείς πρωταθλητές με 13 νίκες είναι αυτοί. Εύχομαι καλή συνέχεια στον Καραϊσκάκη.
Καλτσής: «Να σας ευχαριστήσουμε όλους για την όμορφη φιλοξενία. Γνωρίζαμε ότι θα έρθουμε σε μια δύσκολη έδρα, αντιμετωπίζοντας τον πρωτοπόρο του πρωταθλήματος. Ήρθαμε με σκοπό να παίξουμε ποδόσφαιρο. Το γήπεδο στο 1ο ημίχρονο ευνοούσε να παίξει κάποιος αλλά από κει και πέρα άρχισε να χαλάει και χάλαγε τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών. Από ένα λάθος στην άμυνα δυστυχώς βρεθήκαμε με 10 παίκτες,. Ευτυχήσαμε όμως με τον τερματοφύλακα τον Καραγκούνη να αποσοβήσουμε το γκολ. Και από κει και πέρα μπήκαμε αποφασισμένοι στο 2ο ημίχρονο έστω και με δέκα παίκτες να διεκδικήσουμε αυτό που μπορούμε σε κάθε παιχνίδι, αυτό σημαίνει νίκη και μόνο νίκη. Όταν τα Τρίκαλα έμειναν με δέκα παίκτες ισορρόπησαν τα πράγματα. Η παρουσία μας ήταν αξιόλογη, είχαμε κάποιες καλές ευκαιρίες να βάλουμε ένα γκολ. Αρχίζει ένας 2ος μεγάλος γύρος. Τα πράγματα θα είναι καλά για εμάς. Έχουμε καλά παιχνίδια, καλό 2ο γύρο στην έδρα μας αλλά όλα τα παιχνίδια έχουν τον δικό τους κίνδυνο και τις δικές τους δυσκολίες. Όπως πηγαίνει το πρόγραμμα νομίζω ότι τα Τρίκαλα έχουν κάποια πολύ δύσκολα παιχνίδια εκτός έδρας. Αυτό δεν σημαίνει τίποτα γιατί έχουμε δει ομάδες να χάνουν σε υποτιθέμενες εύκολες έδρες και να κερδίζουν σε υποτιθέμενες δύσκολες έδρες. Αυτό δεν σημαίνει τίποτα. Εμείς όλα τα παιχνίδια τα κοιτάμε σοβαρά και πιστεύω πως στο τέλος θα είμαστε εμείς που θα πανηγυρίσουνε την άνοδο. Να ευχηθώ καλή συνέχεια στην ιστορική ομάδα των Τρικάλων.

- Advertisement -

*Στο τέλος αγώνα από το… πουθενά υπήρξε ένταση, αφού κάποιος κύριος που δήλωσε υπεύθυνος τύπου του Καραϊσκάκη αποκάλεσε ψεύτη (!!!!) τον Διγκόζη για το γεγονός ότι δήλωσε ότι παρακολούθησε σε βίντειο την ομάδα της Άρτας. Προφανώς δεν γνωρίζει ότι υπάρχουν και εκτός έδρας αγώνες που μπορεί κάποιος να βρει βίντεο για να τα παρακολουθήσει. Και μη χειρότερα!

Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ