15.5 C
Trikala
Παρασκευή, 24 Μαΐου, 2024

ΔΙΔΑΚΤΙΚΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ 1ου ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΤΡΙΚΑΛΩΝ

Οι διδακτικές επισκέψεις είναι αναπόσπαστο κομμάτι του προγράμματος σπουδών των μαθητών της Επαγγελματικής Εκπαίδευσης που σκοπό έχει τη βελτίωση της εκπαιδευτικής διαδικασίας.

- Advertisement -

Οι επισκέψεις αυτές αποτελούν μέρος του ετήσιου σχεδιασμού του εκπαιδευτικού έργου σε επίπεδο τάξης και σχολικής μονάδας, συνδέοντας έτσι τους μαθητές με τη ζωή και την κοινωνία μέσα από πραγματικές συνθήκες εργασίας.

Photo2

Έτσι λοιπόν στις 09-12-2015 το 1ο Εργαστηριακό Κέντρο Τρικάλων πραγματοποίησε διδακτική επίσκεψη, με τους μαθητές της ειδικότητας Τεχνικός Εγκαταστάσεων Ψύξης Αερισμού και Κλιματισμού του 1ου ΕΠΑ.Λ Τρικάλων στο συνεργείο του Αθανασίου Κύργια. Πρόκειται για έναν νέο επαγγελματία με αδιάκοπη επιμονή για γνώση που αποκτά παρακολουθώντας συχνά σεμινάρια στο εξωτερικό.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης οι μαθητές ήρθαν σε επαφή με μηχάνημα νέας τεχνολογίας πλήρωσης ψυκτικού μέσου. Υπήρχε αυτοκίνητο όπου οι μαθητές μαζί με τον κ. Κύργια πραγματοποιήσανε ασκήσεις του τύπου δημιουργίας κενού, πλήρωσης με ψυκτικό μέσο του κυκλώματος του κλιματιστικού του αυτοκινήτου καθώς και ελέγχου της στεγανότητας του κυκλώματος. Όλα αυτά μέσα σε ένα ασφαλές περιβάλλον με όλες τις νόμιμες διατάξεις ενός συνεργείου.

Το σχολείο μας θεωρεί υποχρέωσή του να ευχαριστήσει θερμά τον κ. Κύργια για την βοήθεια που παρείχε στο έργο της σχολικής μονάδας μας.

Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ