22.9 C
Trikala
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

«Διπλό» της ΑΕΚ στο Αίγιο, ήττα για Βόλο, νίκη του Ηρακλή, λάμψη στα Ψαχνά

Με νίκη συνοδεύτηκε η παρθενική εμφάνιση της ΑΕΚ στο πρωτάθλημα της Football League. Η ομάδα του Τραϊανού Δέλλα, επικράτησε 1-0 του Παναιγιάλειου στο κατάμεστο από 6.000 φιλάθλους στάδιο του Αιγίου, με σκόρερ τον Αραβίδη στο 21ο λεπτό.

- Advertisement -

Υπό το βλέμα του Δημήτρη Μελισσανίδη και του Ντούσαν Μπάγεβιτς, οι «κιτρινόμαυροι» ήταν αρκετά καλοί στο πρώτο ημίχρονο, είχαν δοκάρι με τον Λαμπρόπουλο στο 9΄, άνοιξαν το σκορ με τον Αραβίδη στο 21΄ και δημιούργησαν αρκετές αξιόλογες φάσεις.

Στο δεύτερο 45λεπτο η απόδοσή τους έπεσε κατακόρυφα, απειλήθηκαν από τους γηπεδούχους και μπορεί να κράτησαν τη νίκη, έχασαν όμως τον Αραβίδη ο οποίος αποβλήθηκε στο 88΄ με δύο κίτρινες μέσα σε τρία λεπτά!

Θύμα της… πρεμιέρας της Football League «έπεσε» ο Ολυμπιακός Βόλου, ο οποίος ηττήθηκε 2-0 από τη Ζάκυνθο στην έδρα του. Στις Σέρρες, ο τοπικός Εθνικός έμεινε στο 0-0 με τον Αιγινιακό, ενώ με το ισόπαλο 0-0 ολοκληρώθηκε και η «μάχη» της Αναγέννησης Καρδίτσας με τον Τύρναβο. Αντίθετα, ο Ηρακλής μπήκε… ιδανικά στο πρωτάθλημα, καθώς επικράτησε 1-0 του Πιερικού στην Κατερίνη. Ωστόσο, στο ματς αυτό, οι γηπεδούχοι διαμαρτύρονται για τη διαιτησία του Λαρισαίου ρέφερι, Τζήλου που στο 77′ δεν είδε πέναλτι του Στάμου σε σουτ του Μανίκα προς την εστία. Ο «γηραιός», λοιπόν, πήρε το «τρίποντο» με γκολ του Περόνε στο 53′.

Στον Νότιο όμιλο, ο Ηρακλής Ψαχνών ήταν ο μοναδικός νικητής της ημέρας, μιας και επικράτησε 2-0 της Καλλιθέας και βρίσκεται στην κορυφή μαζί με τον Απόλλωνα Σμύρνης, ο οποίος την Παρασκευή (10/10) επικράτησε 1-0 του Φωστήρα στη Ριζούπολη. Η ομάδα της Εύβοιας πήρε σαφές προβάδισμα μέσα σε οκτώ λεπτά (35′ Γουόρντεν με πλασέ, 43′ Νάκας με φάουλ), στάθηκε τυχερή στο 53′, όταν ο Παγώνης σημάδεψε το δοκάρι και κλείδωσε τους τρεις βαθμούς με την αποβολή του Μπριλάκη στο 74′.

Από εκεί και πέρα, οι υπόλοιπες τέσσερις αναμετρήσεις ολοκληρώθηκαν χωρίς νικητή. Συγκεκριμένα, στον Άλιμο ο ΑΟΤ έμεινε στο 1-1 με τον Πανηλειακό, η Επισκοπή παραχώρησε ισοπαλία (1-1) στον Αχαρναϊκό, ενώ χωρίς τέρματα (0-0) ολοκληρώθηκε το ματς της Ερμιονίδας με τα Χανιά.

Σε εξέλιξη βρίσκεται η τελευταία αναμέτρηση της ημέρας ανάμεσα στον Παναιγιάλειο και την ΑΕΚ.

Διαβάστε αναλυτικά όλα τα ματς της αγωνιστικής πατώντας στα links που οδηγούν στο www.flnews.gr

Τα αποτελέσματα της 1ης αγωνιστικής:

1ος όμιλος

Παρασκευή 10 Οκτωβρίου
Απόλλων Σμύρνης – Φωστήρας 1-0
(87′ Κοτσώνης)

Κυριακή 12 Οκτωβρίου

Ηρακλής Ψαχνών – Καλλιθέα 2-0
(37′ Γουόρντεν, 43′ Νάκας)

Άλιμος – Πανηλειακός 1-1
(5′ Ιωάννου – 15′ Τσίτας)

Επισκοπή – Αχαρναϊκός 1-1
(58′ Δουμάνης – 48′ Παπατόλιος)

Ερμιονίδα – Χανιά 0-0

Παναιγιάλειος – ΑΕΚ 0-1
(21′ Αραβίδης)

Ρεπό: Παναχαϊκή

2ος όμιλος

Παρασκευή 10 Οκτωβρίου
Λαμία – Αγροτικός Αστέρας 1-0
(82′ Ρεπετσάς)

Κυριακή 12 Οκτωβρίου

Εθνικός Γαζώρου – Αιγινιακός 0-0

Πιερικός – Ηρακλής 0-1
(53′ Περόνε)

Αναγέννηση Καρδίτσας – Τύρναβος 0-0

Ολυμπιακός Βόλου – Ζάκυνθος 0-2
(9′ Αποστόλου, 14′ Τσόπελας)

Δευτέρα 13 Οκτωβρίου
18:00 ΑΕΛ – Απόλλων Καλαμαριάς

Ρεπό: Φωκικός

Newsroom ΔΟΛ

Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ