Συστατικά
1 μαρούλι
1 ματσάκι ρόκα
1 πράσινη πιπεριά
1 καρότο
½ ματσάκι άνηθο
200 γρ. μανιτάρια φρέσκα
2 λεμόνια
100 ml ελαιόλαδο
Aλάτι/Πιπέρι
- Advertisement -
Τρόπος μαγειρέματος
1
Πλύνε τα μανιτάρια και κόψε σε φέτες. Άφησε σε ένα μπολ με το χυμό ενός λεμονιού για να μην μαυρίσουν
2
Αλάτισε και ρίξε αρκετό μαύρο πιπέρι
3
Στη συνέχεια πρόσθεσε τον άνηθο ψιλοκομμένο και ράντισε με το ελαιόλαδο. Σκέπασε το μπολ και άφησέ το για 1 ώρα στο ψυγείο
4
Σε μια μεγάλη σαλατατιέρα κόψε το μαρούλι μαζί με τη ροκά σε χοντρά κομμάτια
5
Συμπλήρωσε με την πιπεριά σε ροδέλες και το καρότο τριμμένο στον τρίφτη
6
Πρόσθεσε πάνω από τα λαχανικά σου το μείγμα με τα μανιτάρια και ανακάτεψε καλά
πηγη:http://www.tlife.gr