17.7 C
Trikala
Πέμπτη, 9 Μαΐου, 2024

Δυναμική μέσα από την γενική συνέλευση για τον ΑΟΤ

Η προσπάθεια αναγέννησης του ΑΟ Τρίκαλα που ξεκίνησε πέρυσι το καλοκαίρι φαίνεται πως βρίσκεται σε καλό δρόμο. Η συμμετοχή της ομάδας στην Α1 Ερασιτεχνική δεν έφερε μόνο την άνοδο, αλλά αυτό έγινε καταρρίπτοντας όλα τα ρεκόρ για το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο. Μόνο νίκες, καλύτερη επίθεση, καλύτερη άμυνα και πάει λέγοντας και αν δεν υπήρχε η αποτυχία στο κύπελλο θα μιλούσαμε για μια ιδανική σεζόν.
Όλα αυτά βέβαια δεν είναι παρά η αρχή στο ταξίδι του ωκεανού! Διότι όπως εύκολα μπορεί να φανταστεί κάποιος για τον ΑΟ Τρίκαλα το ζητούμενο δεν είναι το ρεκόρ στα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα αλλά πόσο γρήγορα θα βρεθεί στις εθνικές κατηγορίες.
Με όλα αυτά είναι σαφές ότι ήδη όσα έγιναν την σεζόν που τελείωσε το Σάββατο ανήκουν στο παρελθόν και πλέον όλοι κοιτάζουν το αύριο.
Η γενική συνέλευση και ο Κουτσούρης
Η επόμενη μέρα για τον ΑΟ Τρίκαλα περνά από την γενική συνέλευση. Η λογική λέει ότι στα μέσα Ιουνίου θα πρέπει να διεξαχθεί, ώστε να ξεκινήσει η προγραμματισμός για την Α’ Ερασιτεχνική.
Και βέβαια πρωταγωνιστής δεν μπορεί να είναι άλλος από τον άνθρωπο που έβαλε το χέρι στη τσέπη ώστε ο ΑΟ Τρίκαλα να επιστρέψει στα ποδοσφαιρικά δρώμενα. Ο λόγος για τον πρόεδρο της Κασσιώπης Κέρκυρας Χάρη Κουτσούρη. Ο ίδιος αναμένεται να έχει τον πρωταγωνιστικό ρόλο στην γενική συνέλευση και επειδή η Α’ Ερασιτεχνική δεν είναι Α1 Ερασιτεχνική ήδη έχει ξεκινήσει συζητήσεις και σκέψεις. Το βέβαιο είναι ότι ο ίδιος δεν μπορεί να αναλάβει πρόεδρος, αφού είναι ήδη στην Κασσιώπη, που πήρε το εισιτήριο για την Σούπερ Λίγκα.
Αλλά αυτό έτσι και αλλιώς δεν είναι πρόβλημα για τον προγραμματισμό. Η θέση του προέδρου έτσι και αλλιώς χηρεύει μετά την παραίτηση του Γιώργου Φίκα. Αλλά οι πληροφορίες αναφέρουν ότι την προεδρικό θώκο να πάρει ένας ιδιαίτερα ικανός και γνωστός τρικαλινός, ο γιατρός Κώστας Παρδάλης. Ο ίδιος έχει εξαιρετικές σχέσεις με τον Χάρη Κουτσούρη και ο τελευταίος θέλει στην διοίκηση πρόσωπα που να κάνουν κλικ στην τρικαλινή κοινωνία.
Βέβαια όλα αυτά θα πάρουν σάρκα και οστά μέσα στην γενική συνέλευση, όπου ο καθένας μπορεί να εκφράσει την άποψη του για το μέλλον του ΑΟΤ. Αλλά επειδή χρήματα δεν μπορεί να προχωρήσει κάτι είναι σαφές ότι η πρόθεση Κουτσούρη είναι να βγει η ομάδα ενισχυμένη από την γενική συνέλευση, ώστε να σταλεί ξεκάθαρο μήνυμα ότι και η νέα αγωνιστική περίοδος θα είναι επιτυχημένη. Και βέβαια πάνω σ’ αυτό δεν μιλάμε για την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Α’ Ερασιτεχνικής αλλά την άνοδο στην Γ’ Εθνική μέσα από τα μπαράζ. Άλλωστε όλα τα υπόλοιπα για τον ΑΟΤ δεν μπορεί να είναι σε καμία περίπτωση θετικά.
Αυτή τη στιγμή υπάρχουν σκέψεις και ιδέες, αλλά μετά την γενική συνέλευση η διοίκηση που θα βγει θα πρέπει να σηκώσει μανίκια και να αρχίσει να τρέχει, αυτό είναι κάτι που δεν μπορεί να περιμένει ούτε λεπτό…

Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ