15.1 C
Trikala
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Δωροδόκησε αστυνομικό για να μην τον συλλάβει!

Έπεσε σε ακέραιο και έντιμο αστυνομικό ο αλλοδαπός προσπάθησε να τον δωροδοκήσει για να κρύψει τα στοιχεία που προέκυψαν σε βάρος του για κλοπές και απόπειρες σε πολυκαταστήματα στην Αττική και την Κορινθία, τις οποίες διέπραξε μαζί με μια γυναίκα που αναζητείται!

- Advertisement -

Αρχικά, ο 50χρονος Αλβανός συνελήφθη στην Κόρινθο από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. με διάφορα εμπορεύματα που είχε κλέψει, ενώ κατασχέθηκαν 155 ευρώ, ένα κινητό και το αυτοκίνητό του ως μέσο διάπραξης κλοπών. Στην Ασφάλεια όπου οδηγήθηκε για την προανάκριση, αποκαλύφθηκε ότι από τις 19 Ιανουαρίου του 2014 είχε διαπράξει μαζί με την 38χρονη ομοεθνή του τέσσερις κλοπές και δύο απόπειρες στην Κορινθία και άλλες δύο κλοπές σε καταστήματα της Αττικής, με λεία αντικείμενα και προϊόντα αξίας άνω των 8.000 ευρώ.

Στην προσπάθειά του να πέσει στα «μαλακά», ο 50χρονος υποσχέθηκε ένα μεγάλο ποσό στον αστυνομικό που συνέτασσε τη δικογραφία σε βάρος του! Το μόνο που πέτυχε, όμως, ήταν να προστεθεί στις κατηγορίες και αυτή της απόπειρας δωροδοκίας. Ο αλλοδαπός οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κορίνθου, ο οποίος τον παρέπεμψε να απολογηθεί στον ανακριτή. Η συνεργός του, που αντιμετωπίζει κατηγορία για διακεκριμένες κλοπές, αναζητείται ενώ ερευνάται αν έχουν διαπράξει και άλλες.

πηγή:protothema

Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ