25.6 C
Trikala
Τετάρτη, 8 Μαΐου, 2024

Ελπίζει σε θαύμα το Φλαμούλι

Η ήττα με 3-1 από τους Σιναράδες οδηγεί το Φλαμούλι μακριά από το όνειρο της ανόδου στην Γ’ Εθνική. Την Τετάρτη θα γίνει η 6η και τελευταία αγωνιστική του 5ου ομίλου των μπαράζ ανόδου και η τρικαλινή πρωταθλήτρια εκτός έδρας στις 5 μ.μ. θα αντιμετωπίσει το Γαρδίκι Θεσπρωτίας. Οι πιθανότητες για την 1η θέση ελάχιστες, αν και η ομάδα του Τάκη Ρούσα είναι υποχρεωμένη σήμερα να παλέψει για τη νίκη και να κάνει ταμείο στο τέλος. Η αλήθεια όμως είναι ότι μετά τα όσα έγιναν την Κυριακή στην Κέρκυρα η άνοδος δείχνει ένα μακρινό όνειρο. Τα σενάρια είναι απλά, που μαρτυράνε και τον βαθμό της δυσκολίας για να υλοποιηθεί ο στόχος της ανόδου.
Τώρα το Φλαμούλι για να βρεθεί στην Γ’ Εθνική χρειάζεται ένα θαύμα την τελευταία αγωνιστική, να κερδίσει στην Θεσπρωτία το Γαρδίκι και οι Σιναράδες να μην νικήσουν στα Γιάννενα την Ανατολή. Αλλά γίνονται θαύματα στην ποδοσφαιρική Ελλάδα; Σίγουρα όχι, δεν είμαστε Αγγλία, Ισπανία ή Γερμανία…
Βέβαια η αλήθεια είναι ότι πέρα από το τι θα γίνει στο παιχνίδι στα Γιάννενα η μεγαλύτερη ευθύνη είναι στην πλευρά του Φλαμουλίου. Στον αγώνα με τους Σιναράδες είχαν… ποικιλία αποτελεσμάτων που χάριζαν την άνοδο ή την… δεύτερη ευκαιρία και τελικά ήρθε το ένα και μοναδικό που έδινε τη νίκη άνοδο στους Κερκυραίους. Η νίκη με διαφορά δυο τερμάτων.
Από την άλλη η όποια κουβέντα για τα λάθη θα πρέπει να ανοίξει από αύριο, σήμερα είναι μια ακόμη μέρας μάχης και το Γαρδίκι αν και τελευταίο στην βαθμολογία θα παλέψει για την επιτυχία και να δημιουργήσει όσο το δυνατόν επικίνδυνες καταστάσεις. Για το λόγο αυτό θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεχτικοί, ώστε να πάρουν τη νίκη και αν είναι να έρθει το… θαύμα στο άλλο παιχνίδι και η Ανατολή σταματήσει τους Σιναράδες τότε οι… σαμπάνιες που μπήκαν στον πάγκο μπορούν να βγουν για την τρικαλινή ομάδα! Αλλά σαφώς και οι πιθανότητες δεν είναι με την τρικαλινή πρωταθλήτρια, από εκεί και πέρα πραγματικά είναι κρίμα που μια προσπάθεια δεν φτάνει στο τέλος του δρόμου.
Ο Κωνσταντάκης στο Γαρδίκι – Φλαμούλι
Ο Κωνσταντάκης από την Πάτρα θα διευθύνει τον αγώνα της τελευταίας αγωνιστικής των μπαράζ που θα δώσει το Φλαμούλι στην Θεσπρωτία με το Γαρδίκι, αναλυτικά:
5ος όμιλος
Ανατολή – ΑΟ Συναράδων
Ζούγρας, Τσιαμπάζης, Τζιουβάρας (Κοζάνης)
Δόξα Γαρδικίου – ΑΟ Φλαμουλίου
Κωνσταντάκης, Παπαδήμας, Μαϊντάνας (Αχαΐας)
Η βαθμολογία
# Ομάδα Αγ. Βαθμοί Ν Ι Η Γκολ
1 ΑΟ Συναράδων 5 10 3 1 1 7-4
2 Α.Ο. Φλαμουλίου 5 10 3 1 1 7-4
3 Ανατολή 5 6 1 3 1 7-6
4 Δόξα Γαρδικίου 5 1 0 1 4 2-9

Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ