27 C
Trikala
Τετάρτη, 29 Μαΐου, 2024

Ενημέρωση για την ευαισθησία και την αγάπη που πρέπει να δείχνουν τα παιδιά προς το περιβάλλον

Μια μοναδική εμπειρία έζησαν χθες το πρωί τα νήπια της Φαρκαδόνας κατά την επίσκεψη αντιπροσωπείας πυροσβεστών του Πυροσβεστικού Κλιμακίου της Οιχαλίας.
Τα νήπια του νηπιαγωγείου της Φαρκαδόνας ενημερώθηκαν για θέματα πρόκλησης πυρκαγιών και αντιμετώπισης περιστατικών που σχετίζονται με τη φωτιά στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας Περιβάλλοντος.
Υπάλληλοι του Πυροσβεστικού Κλιμακίου της Οιχαλίας ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα των νηπιαγωγών της Φαρκαδόνας και επισκέφτηκαν τη σχολική μονάδα, ενημερώνοντας αναλυτικά τα παιδιά για την ευαισθησία και την αγάπη που πρέπει να δείχνουν προς το περιβάλλον, όχι μονάχα την 5η Ιουνίου που γιορτάζεται η Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος, αλλά όλες τις ημέρες του χρόνου.
Η παρουσίαση των πυροσβεστών υπήρξε εξαιρετική, με μεγάλη ευαισθησία προσέγγισαν τα παιδιά, μίλησαν μαζί τους και απάντησαν με υπομονή σε όλες τους τις απορίες. Ο ενθουσιασμός ξεπέρασε κάθε προσδοκία, όταν το Πυροσβεστικό όχημα μπήκε στην αυλή του νηπιαγωγείου και τα παιδιά μεταμορφώθηκαν σε μικρούς Πυροσβέστες, κράτησαν τη μάνικα και έκαναν πυροσβέστη.

Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ