12.3 C
Trikala
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΑΔΙΚΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΝΤΩΝ

    ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΛΑΡΙΣΑΣ
Σύλληψη ημεδαπού για κατοχή ναρκωτικών Συνελήφθη, χθες (03-05-2015) το πρωί στον Τύρναβο, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Λάρισας, ένας 61χρονος ημεδαπός, διότι κατά τον έλεγχο βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε μία νάιλον συσκευασία με μικροποσότητα κάνναβης και ένα ναρκωτικό δισκίο.
Σύλληψη ημεδαπού για κατοχή μικροποσότητας βουπρενορφίνης Συνελήφθη, χθες (03-05-2015) το βράδυ στη Λάρισα, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Λάρισας, ένας 35χρονος ημεδαπός, διότι κατά τον έλεγχο βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε μικροποσότητα βουπρενορφίνης.
Σύλληψη αλλοδαπού για πλαστογραφία πιστοποιητικού και παράνομη είσοδο στη χώρα Συνελήφθη, χθες (03-05-2015) το απόγευμα στη Λάρισα, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Λαθρομετανάστευσης Γόννων, ένας 53χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Αλβανίας, διότι κατά τον έλεγχο επέδειξε στους αστυνομικούς πλαστό διαβατήριο, το οποίο κατασχέθηκε. Επιπλέον, όπως εξακριβώθηκε από την αστυνομική έρευνα, ο συλληφθείς είχε εισέλθει και παρέμενε παράνομα στη χώρα.
                                 ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ
——————- —————————————————————
                                 ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ
—————— ————————————————————-
     ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ
———————- —————————————————————–

 

Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ