22.9 C
Trikala
Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024

ΕΝΩ Η ΧΩΡΑ ”ΕΑΛΩ”=ΕΠΕΣΕ [ΑΠ’ΤΟ Δ’ ΡΑ’Ι’Χ] ΜΕ ΕΠΑΙΣΧΥΝΤΗ ”ΣΥΝΘΗΚΟΛΟΓΗΣΗ”

Ο ΘΑΝΑΣΗΣ [ΣΑΚΗΣ] …ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ …ΠΕΣΟΥΝ ΚΕΦΑΛΙΑ ΣΤΟ ΣΥΡΙΖΑ…[Ο ΣΑΚΗΣ!]
* * *
[αφιέρωμα -αποκλειστικά- στον κ. Σ ά κ η ] ”Αρχάγγελο ” της ” Κάθαρσης” στον ΣΥΡΙΖΑ – * * * -” Κι αν δεν μπορείς να κάμεις την ζωή σου όπως την θέλεις – τ ο ύ τ ο προσπάθησε τουλάχιστον – όσο μπορείς μην την ΕΞΕΥΤΕΛΙΖΕΙΣ…” [ Κ ω ν σ τ α ν τ ί ν ο ς Κ α β ά φ η ς ] – * * * Σάκη Παπαδόπουλε : Αντί να βγαίνεις -και τη …ρομφαία κραδαίνοντας – στα κανάλια [ανά την επικράτεια] και …Τσιπρικότερος του Τσίπρα να ζ η τ ά ς να πέσουν κεφάλια -τρομάρα σου-, θα’ πρεπε πρώτα-πρώτα να…κόψεις το δικό σου κεφάλι ,γιατί …εξαπατήσατε , προδώσατε το λαό μετά και το βροντερό και υπερήφανο ”ΟΧΙ” [του 61 %] .Και ”ξεπουλάτε” τον τόπο !
* * *
ΠΟΙΟΣ ; Ο ΣΑΚΗΣ ! ΧΩΡΙΣ ΠΙΑ …ΜΑΣΚΑ [ υπέρμαχος των εκκαθαρίσεων στο κόμμα !]
-όσων δεν …συμμορφώνονται προς την …προδοσία του ”ηχηρού ” ”ΟΧΙ ” και τα απανωτά πραξικοπήματα και ιταμά τελεσίγραφα των ”εταίρων”,”συμμάχων” και ”φίλων” και ”προστατών” [κι αυτό που ζητά ο κ.Σάκης ,τι δείχνει ; πόσο …μικρός και …δειλός είναι ! Ενώ άν είναι πολιτικά έντιμος ,αν δεν σέβεται το υπερήφανο ”ΟΧΙ” , να καταθέσει τη βουλευτική του καρέκλα και στην πλατεία του ΡΗΓΑ , του ΑΡΗ και των πέντε ΕΠΟΝιτών , αν δεν κάνει πολιτικό…χαρακίρι [για την προδοσία του ”ΟΧΙ” του λαού και την εξευτελιστική συνθηκολόγηση των νέων ”Ιουλιανών” [που καταντήσαμε η ” χλεύη” …] τουλάχιστο να ζητήσει συγγνώμη απ’τον Τρικαλινό λαό και όλο τον προδομένο και ταπεινωμένο ελληνικό λαό ,και να ψάξει να βρει μέρος να …κρυφτεί .
* * *
ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΓΙΝΕ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟΣ ,ΜΑΣ ΑΝΑΓΚΑΖΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΠΟΥΜΕ :
– Σάκη Παπαδόπουλε ,ο Τρικαλινός λαός δεν είναι λωτοφάγων λαός . Δεν μπορεί να ξεχάσει και τις …κωλοτούμπες σου -με την καταπάτηση -ασέβεια προκλητική αποφάσεων από τη βάση [για την Τ.Α ] παίζοντας υποχθόνια -ερήμην των αυτόνομων κινήσεων – παιχνίδια , πισώπλατα … Και με αποκορύφωμα αυτών των ”παιχνιδιών” σου με τους από …πάνω ,από το ”κεντρο” [βλέπε κυκλους του ΠΑΣΟΚ , Φώτη Κουβέλη και Σία] από υποψήφιος Δήμαρχος [με απόφαση της βάσης ] έκανες την πιο μεγάλη …κωλοτούμπα και προδίδοντας τα τοπικά …αυτόνομα όργανα , βρέθηκες υποψήφιος Νομάρχης του ΠΑΣΟΚ,δοτός ,φυτευτός … Εσύ Σάκη που το παίζεις ακόμα…αριστερός . Και μάλιστα ως…αρχάγγελος , και τιμωρός των ..ανυπάκουων. Εσύ, κυρ Σάκη που έβγαινες δημόσια και διατυμπάνιζες και διαβεβαίωνες το τρικαλινό λαό από τα πρωτοσέλιδα των τρικαλινών εφημερίδων και με πηχυαίους τίτλους : ” Ε Γ Ω – Ο ΣΑΚΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ – ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΓΙΝΩ ΔΑΜΑΝΑΚΗ” Και ”πριν αλέκτορα λαλήσαι , απαρνήθηκες εαυτόν”κι έγινες Δ Α Μ Α Ν Α Κ Η!!! – * * * – Και εν γνώσει όλων αυτών – των ”αριστερών” συμπεριφορών του – ξαναβγαίνει στο προσκήνιο και δίχως ντροπή και μνήμη και μας το …παίζει – εκτός από …διώχτης των …μη συμμορφούμενων – [μας το παριστάνει ] και πολύ… αριστερός [ο εξασκημένος στις …κυβιστήσεις … ] ο κ. Σάκης ! [ όπως και ο έτερος εθνοπατέρας ,ο κ Χρ. Σιμορέλης ] – Αδιάψευστος μάρτυρας τα γεγονότα [ ” σκρίπτα μάνεντ ” =τα γραπτά μένουν ] ΝΤΡΟΠΗΣ ! – Έτσι με τις απανωτές …κωλοτούμπες – και το σκύψιμο στο κομματικό ..ιερατείο – κατάφεραν και έφτασαν στο …βουλευτλίκι Και αύριο στο…υπουργιλίκι ,στην υπηρεσία των Τρο’ι’κανών… – * * * – Α ν τ ώ ν η ς Κ. Π ρ ε κα τ έ ς , δ ά σ κ α λ ο ς . Τρίκαλα , 14 – 7- 2015

Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ