13 C
Trikala
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Επίθεση Κουτσονάσιο σε Μαράβα

Ο δημοτικός σύμβουλος της αντιπολίτευσης στον δήμο Πύλης Γιάννης Κουτσονάσιος μιλώντας στο «Ράδιο Πρωινός 105,3» επιτέθηκε στον δήμαρχο Πύλης Κώστα Μαράβα για υποσχέσεις που έδωσε προεκλογικά και πλέον λέει ότι… δεν υπάρχουν λεφτά. Αναλυτικά όσα είπε ο Γιάννης Κουτσονασιος.

- Advertisement -

«Το «πρώτα ο άνθρωπος» έχει ήδη φύγει. Το ξέχασαν και οι ίδιοι. Αυτό ήταν προεκλογικό. Τι «πρώτα ο άνθρωπος»; Με αυξήσεις από τις πρώτες ημέρες στα τέλη κλπ.; Είχαν τάξει πολλά. Ο Μαράβας για να βγει δήμαρχος, έταξε πολλά, ενώ ήξερε την κατάσταση. Τώρα λέει δεν έχουμε λεφτά.
Και βλέπουμε ότι δεν ασχολούνται με τα επιμέρους ζητήματα. Δεν μπορεί και ένας δήμαρχος να τα κάνει όλα, οι συνεργάτες του κλπ. Δεν υπάρχει έργο. Εμείς δεν κάνουμε αντιπολίτευση για την αντιπολίτευση και ψηφίζουμε και αρκετά θέματα στα συμβούλια και στις επιτροπές. Δεν έχουν δικό τους έργο, συνεχίζουν τα δικά μας έργα. Αν δείτε οι πλακοστρώσεις στην Πύλη, είναι δικό μας έργο, ήταν έτοιμη η μελέτη για να τακτοποιηθεί. Στα χωριά δεν υπήρχαν λάμπες το καλοκαίρι, δεν υπάρχει καθαριότητα. Κι όμως κι αυτά δεν τα έχουν. Μπορεί να υπάρξει σε 50 χρονιά καθαριότητα; Δεν είναι έργο να περνάει το απορριμματοφόρο.
Είχαμε κάνει και γραφείο εθελοντισμού, βλέπετε να λειτουργεί; Μακάρι να γινόταν κάτι από αυτά τα πράγματα. Γιατί και ο εθελοντισμός πρέπει να υπάρχει σε ένα δήμο. Καταρχήν είμαστε στο διαδημοτικό δίκτυο υγείας, ο δήμος πληρώνει συνδρομή και δεν ξέρουν τι είναι. Γίνανε ημερίδες για την υγεία και δεν εμφανίζεται ο αντιδήμαρχος. Υπάρχουν δράσεις που δεν γίνονται μόνο για τα χρήματα. Θυμάστε είχαμε φέρει εμείς τις μαστογραφίας και κάνανε τότε 1.000 γυναίκες μαστογραφίες.
Θέλω να σας πω ότι δεν γίνονται όλα με χρήματα σε έναν δήμο. Υπάρχει ο εθελοντισμός, υπάρχουν και τα δίκτυα που είναι ο δήμος, αρκεί να ασχολούμαστε και να εφαρμόζουμε όλες τις αποφάσεις».

Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ