23.2 C
Trikala
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Επίθεση Παπαθανασίου σε Μητσιάδη

Την αντιδήμαρχο του δήμου Τρικκαίων Βασιλένα Μητσιάδη έβαλε στο στόχαστρο του ο Δημήτρης Παπαθανασίου του «Φυσάει Κόντρα», την οποία κατηγορεί ότι «διαφημίζει» ιδιωτικές επιχειρήσεις με πρόφαση την «κοινωνική αλληλεγγύη» του δήμου. Τα όσα σχολίασε ο Δημήτρης Παπαθανασίου έχουν ως εξής:
Είναι ανεπίτρεπτο η πολιτική της κοινωνικής αλληλεγγύης να καθίσταται αντικείμενο προώθησης και προβολής εκ μέρους του Δήμου των ιδιωτικών επιχειρήσεων που συμμετέχουν σε κάθε δράση και ακόμα χειρότερα αυτό να γίνεται με τη συμμετοχή υπηρεσιακών παραγόντων αλλά και της ίδιας της αντιδημάρχου .
Αφού ολοκληρωθεί η συγκεκριμένη δράση για τη συλλογή των σχολικών ειδών θα μπορούσε η δημοτική αρχή να ευχαριστήσει δημόσια με μία λιτή ανακοίνωση ΟΛΟΥΣ τους αλληλέγγυους και όχι να σπεκουλάρει υπέρ του ενός ή του άλλου επιχειρηματία.
Η συμμετοχή στην πολιτική αλληλεγγύης δεν μπορεί και δεν πρέπει να συνδέεται ούτε με τα ιδιοτελή χαρακτηριστικά της “φιλανθρωπίας” , ούτε με τα επικοινωνιακά τεχνάσματα για την προσωπική προβολή και την προσωποκεντρική λογική.

Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ