17.5 C
Trikala
Παρασκευή, 24 Μαΐου, 2024

Επίθεση Πατέρα σε ΣΥΡΙΖΑ για το θέμα του διοικητική του νοσοκομείου Τρικάλων

Ο πολιτευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων στα Τρίκαλα Κώστα Πατέρας είχε εκδηλώσει το ενδιαφέρον για τα θέση του διοικητή του νοσοκομείου Τρικάλων, αλλά φαίνεται πως η κόντρα με τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ μόλις ξεκίνησε.
Και αυτό διότι ο κ. Πατέρας μιλώντας στο «Ράδιο Πρωινός 105,3» άφησε να εννοηθεί ότι ο ΣΥΡΙΖΑ τα θέλει όλα… δικά του! Χαρακτηριστικά τόνισε.
«Είμαι ο μόνος υποψήφιος από την πλευρά των Ανεξάρτητων Ελλήνων για τη θέση του διοικητή του νοσοκομείου. Δεν μπορεί να τα θέλουμε όλα εμείς. Να θέλουμε την προεδρία, την αντιπροεδρία, να θέλουμε και το Χρονίων Παθήσεων, όπως κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ. Και στο κάτω – κάτω είμαστε μαζί στην κυβέρνηση, θα μοιράσουμε ανάλογα τις θέσεις. Όπως μας έδωσαν έξι θέσεις στο υπουργείο και δύο θέσεις γραμματέων, θα πρέπει να μας δώσουν ανάλογες θέσεις στα νοσοκομεία. Αν δεν περπατήσει το θέμα, θα το δούμε στην πορεία. Είναι γεγονός ότι εμείς έχουμε μια υποψηφιότητα που δώσαμε στο κόμμα και περιμένουμε τους αρμοδίους κεντρικά να πάρουν μια οριστική απόφαση.
Εάν οι κύριοι των ΑΝΕΞ από το κέντρο, επειδή βολεύτηκαν αυτοί 15-20 άνθρωποι, νομίζουν ότι έχει λήξει το θέμα, τότε κακό του κεφαλιού τους. Ας κάνουν οτιδήποτε θέλουν και ας τα πάρουν όλα οι Συριζαίοι. Τότε ας μην παραπονούνται για το οτιδήποτε μπορεί να συμβεί από τα στελέχη που στήριξαν τους Ανεξάρτητους Έλληνες. Αυτό καθαρά προς πάσα κατεύθυνση και προς τους Συριζαίους και προς τους ΑΝΕΛ».

Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ