28.8 C
Trikala
Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024

Επιβλητική νίκη της Δήμητρας

Μια πολύ μεγάλη νίκη για την 12η αγωνιστική της Α’ Ερασιτεχνικής πέτυχε η Δήμητρα, κερδίζοντας στο ντέρμπι με 3-0 τα Μετέωρα.
Η ομάδα της Καλαμπάκας, χωρίς τον Γιώργο Βακουφτσή στον πάγκο που ήταν στην Αθήνα σε προπονητικά σενάρια δείχνει ότι στο φετινό πρωτάθλημα δεν μπορεί να βρει ρυθμό, παρά τις υψηλές φιλοδοξίες.
Από την άλλη η Δήμητρα των Γκαραγκάνη – Γιαγιάκου όπως κάθε χρόνο δείχνει ποιότητα και ταλέντο.
Έτσι το 3-0 έδωσε μεγάλη χαρά στους γηπεδούχους και μια ακόμη πίκρα στους Καλαμπακιώτες.
Η εικόνα του αγώνα
Τα Μετέωρα είχαν την μεγάλη ευκαιρία με την συμπλήρωση 10 λεπτών, όταν ο Ντούβλης εκτέλεσε φάουλ και η κεφαλιά του Αγγελάκη σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι.
Ο ρυθμός στην συνέχεια έπεσε, αφού ήταν αγώνας κέντρου. Στο 20′ όμως ο Ράπα βρέθηκε απέναντι τον Βάρρα, με τον τερματοφύλακα να διώχνει.
Η πρώτη καλή στιγμή για την Δήμητρα ήρθε στο 21′ όταν ο Τσιγάρας έπιασε το σουτ, με τον Αγγέλη να διώχνει.
Στο 32΄το σου του Αυγέρου δεν βρήκε στόχο.
Το σκορ άνοιξε στο 40′, με τον Αγγέλη να μην υπολογίζει σωστά την μπάλα, έτσι ο Φασούλας έγινε κάτοχος και την έσπρωξε στα δίχτυα για το 1-0.
Πριν το τέλος του ημιχρόνου οι φιλοξενούμενοι είχαν άλλες δυο καλές στιγμές. Στο 42′ ο Τσαντούλας έπιασε την κεφαλιά, για να διώξει ο Βάρρας. Ενώ στο 45′ ο Ράπα μόνος του πλάσαρε άστοχα.
Στο δεύτερο ημίχρονο η ψυχολογία ήταν με την Δήμητρα. Στο 54′ ο Τσιγαρίδας δοκίμασε το πόδι του χωρίς να βρει στόχο. Στο 67′ πάλι ο Τσιγαρίδας το σουτ, με τον Αγγέλη να διώχνει.
Ενώ ο Βάρρας στο 71′ έκανε την απόκρουση του αγώνα στο πλασέ του Ντούβλη.
Στο 72′ επί της ουσίας κρίθηκα τα πάντα, ο Ζαφειρόπουλος έφυγε από την πλάτη της άμυνας και με ιδανικό πλασέ έκανε το 2-0.
Ενώ το κερασάκι στην τούρτα ήρθε στο 88′ με τον Στεργίου να κάνει το πλασέ και το 3-0.
Χωρίς πρόβλημα η διαιτησία του Κοντίνου και των βοηθών του Νταλούκα και Κωτούλα.
ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ
ΔΗΜΗΤΡΑ: Βάρρας, Καμπέρι, Βενέτης, Μούτσιος (46′ Στεργίου), Καραστέργιος, Ταμπάκου, Τσιγάρας, Ζαφειρόπουλος, Φασούλας, Τσικρικάς (74′ Ευθυμίου), Τσιγαρίδας (70′ Νάζος).
ΜΕΤΕΩΡΑ: Αγγέλης, Χριστοδουλόπουλος, Γκόβαρης (73′ Μυλωνάς), Σκρέκας, Τσαντούλας, Αυγέρος, Αγγελάκης, Νταλούκας (73΄ Κουβελάς), Ντούβλης, Κεραμάς, Ράπα (46′ Μόκκας).

Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ