18 C
Trikala
Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024

Επιδότηση 12.700 θέσεων εργασίας προωθεί ο ΟΑΕΔ

Πρόγραμμα για την επιδότηση επιχειρήσεων που δημιούργησαν 12.700 θέσεις εργασίας, αλλά και μέχρι πρότινος ανέργων που έκαναν έναρξη δραστηριότητας, προωθεί ο ΟΑΕΔ.

- Advertisement -

Μεθαύριο, Τετάρτη, θα αναρτηθεί η προ-δημοσίευση της πρόσκλησης του συγκεκριμένου προγράμματος που αφορά στην Ενίσχυση της Ρευστότητας και Στήριξης της Απασχόλησης.

Μέσω του προγράμματος πρόκειται να επιχορηγηθούν σε όλη την Επικράτεια 9.000 νέες θέσεις εργασίας αορίστου χρόνου οι οποίες δημιουργήθηκαν από την 1η Ιανουαρίου 2015 μέχρι και την 31η Αυγούστου 2015 και 3.700 πρώην εγγεγραμμένοι άνεργοι, οι οποίοι δημιούργησαν τη δική τους επιχείρηση από την 1η Ιανουαρίου 2014 μέχρι και την 31 Αυγούστου 2015.

Οι αιτήσεις υπαγωγής στο πρόγραμμα θα υποβάλλονται ηλεκτρονικά στην σχετική πλατφόρμα του ΟΑΕΔ η οποία θα ενεργοποιηθεί για αυτό τον σκοπό εντός του πρώτου δεκαπενθημέρου του Νοεμβρίου (η ακριβής ημερομηνία θα ορίζεται στην τελική πρόσκληση). Οι ηλεκτρονικές αιτήσεις θα εξεταστούν κατά προτεραιότητα, βάσει του χρόνου υποβολής της αίτησης. Η αξιολόγηση θα είναι άμεση και οι σχετικές εγκρίσεις θα συνεχιστούν μέχρι εξαντλήσεως του προϋπολογισμού.

πηγη:http://www.zougla.gr

Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ