24.9 C
Trikala
Παρασκευή, 24 Μαΐου, 2024

Επιτακτική η ανάγκη για να βελτιωθεί με εργασίες το χόρτο στο δημοτικό στάδιο ΦΩΤΟ

Μια ομάδα για να πετύχει φιλόδοξα πράγματα θα πρέπει να έχει τις ανάλογες υποδομές. Για τον ΑΟ Τρίκαλα –και αυτό δεν είναι υπερβολή –σ τον τομέα αυτό η κατάσταση είναι τραγική.

- Advertisement -

Ας ξεκινήσουμε από το στάδιο. Μπορεί να είναι από τα καλά, με το δεδομένο ότι υπάρχουν γήπεδα μικρά για την Φούτμπολ Λιγκ, αλλά ο αγωνιστικός χώρος είναι πραγματικά σε άθλια κατάσταση. Αυτό φάνηκε και κατά την σεζόν που τελείωσε, ενώ θεωρείται δεδομένο ότι δεν μπορεί να συνεχιστεί αυτό και τη νέα σεζόν. Διότι πολύ απλά αν δεν γίνουν έργα στον αγωνιστικό χώρο δεν υπάρχει περίπτωση η ομάδα να πάρει άδεια για να διεξαχθούν αγώνες.

Ο Χάρης Κουτσούρης και ο δήμαρχος Τρικκαίων Δημήτρης Παπαστεργίου μίλησαν για τις προσπάθειες που γίνονται για βρεθεί οικονομικό κονδύλιο για να προχωρήσουν τα έργα, αλλά ήδη αρχίζει να πιέζει έντονα ο χρόνος.

Πάντως το πιο πιθανό σενάριο είναι να προχωρήσει το σχέδιο Κουτσούρη με γεωπονική εταιρεία που μπορεί να συντηρήσει το υπάρχων χόρτο. Αλλά και εδώ η πίεση του χρόνου είναι μεγάλη.

Από εκεί και πέρα υπάρχει το… στοιχειωμένο βοηθητικό που θα μπορούσε να δώσει μια αποτελεσματική λύση στην ομάδα όσο αφορά τις προπονήσεις, ώστε να μην τρέχει δεξιά και αριστερά για τις προπονήσεις. Ενώ αναγκαίο είναι να βρεθεί χώρος για την ομάδα κάτω των 19 που είναι υποχρεωτικό η ΠΑΕ να δημιουργήσει. Αυτό σημαίνει ότι μέσα σε λιγότερο από έναν μήνα ο ΑΟ Τρίκαλα να βρει λύση για τις γηπεδικές εγκαταστάσεις. Και επειδή αρχίζουν να κινούνται και προς την πλευρά του υπουργείου και του κ. Κοντονή μάλλον και ανοιχτές θύρες να βρουν εκεί θα πρέπει η ίδια η ΠΑΕ να δουλέψει σκληρά.

DSC_0101 DSC_0102 DSC_0103 DSC_0104 DSC_0105

Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ