21.6 C
Trikala
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Ετοιμάζονται για γλέντι στην Οξυά Καρδίτσας

Για την αποκριάτικη εκδήλωση χορού προετοιμάζεται ο Λαογραφικός Αρχαιολογικός και Πολιτιστικός Σύλλογος Οξυάς Kαρδίτσας, όπου
θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή, 13 Φεβρουαρίου

- Advertisement -

Την αποκριάτικη εκδήλωση χορού οργανώνει το βράδυ της Παρασκευής, 13 Φεβρουαρίου, ο Λαογραφικός Αρχαιολογικός και Πολιτιστικός Σύλλογος Οξυάς.
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο κέντρο ΕΝΑΣΤΡΟΝ» (2ο χιλ. Μουζακίου – Μαυροματίου) και, όπως κάθε φορά, θα έχει παραδοσιακό χαρακτήρα. Τη διασκέδαση των Οξυωτών έχει αναλάβει ορχήστρα παραδοσιακής μουσικής, με τον Άγγελο Ψαρά και τη Μαρία Γιαννακά στο τραγούδι, τον Πάνο Κοτρώτσο στο κλαρίνο, το Γιάννη Σούλτη στο βιολί και άλλους καταξιωμένους καλλιτέχνες, που θα τους πλαισιώνουν.
Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου κατέβαλε κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε η δυσμενής οικονομική συγκυρία να μην αποτρέψει κανέναν από τους Οξυώτες και τους φίλους τους να παραβρεθούν στην εκδήλωση και να διασκεδάσουν. Γι’ αυτό και το αντίτιμο εισόδου καθορίσθηκε στα δώδεκα (12) ευρώ με φαγητό (χωρίς να συμπεριλαμβάνεται το ποτό), ποσό που θεωρήθηκε και ως το χαμηλότερο δυνατό για να καλυφθούν και τα απαραίτητα έξοδα της εκδήλωσης. Παράλληλα, καθιερώνεται και παιδική – μαθητική (για όλες τις τάξεις) κάρτα εισόδου στην τιμή των επτά (7) ευρώ με φαγητό. (Παιδιά μέχρι δώδεκα ετών θα μπορούν να εισέρχονται και εντελώς δωρεάν, εφόσον δεν επιθυμούν φαγητό).
Στην εκδήλωση, που θα ξεκινήσει στις 09 : 00 το βράδυ, θα εμφανιστούν και τα χορευτικά τμήματα του Συλλόγου, ενώ θα διεξαχθεί και λαχειοφόρος με πολλά και αξιόλογα δώρα, συμπεριλαμβανομένων ολιγοήμερων διακοπών στο νησί της Πάρου (τρεις διανυκτερεύσεις για δύο άτομα).

Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ