19 C
Trikala
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Ετοιμαστείτε να δείτε πολλά περισσότερα κουμπιά «Αγορά» στο Twitter

Το Twitter επεκτείνει τα κουμπιά «αγορά», έτσι ώστε ο καθένας να μπορεί να πουλήσει τα πράγματά του μέσω tweets. H Stripe εισήγαγε τη Δευτέρα ένα νέο προϊόν που ονομάζεται Relay, το οποίο καθιστά ευκολότερο για τους λιανοπωλητές να πωλούν τα προϊόντα τους σε εφαρμογές τρίτων που χρησιμοποιούν Stripe,συμπεριλαμβανομένου του Twitter.

- Advertisement -

Το Relay είναι ένα σύνολο εργαλείων που απλοποιεί τη διαδικασία αγοράς και πώλησης για τους λιανοπωλητές και τους προγραμματιστές. Η εταιρεία ανέφερε σε δήλωση ότι «για τα καταστήματα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Relay ώστε να ενεργοποιήσετε άμεσα αγορές τρίτων μέσω των εφαρμογών κινητών τηλεφώνων». «Για την ανάπτυξη εφαρμογών, το Relay είναι ένα σύνολο από APIs για την οικοδόμηση καλύτερων in-app αγοραστικών εμπειριών. Οι άνθρωποι μπορούν να αγοράσουν τα προϊόντα απευθείας μέσα από την εφαρμογή σας, αντί να παραπέμπονται σε τρίτους δικτυακούς τόπους.»

Αν και μέσω Stripe ενεργοποιήθηκαν τα κουμπιά του Twitter για «αγορά», δεδομένου ότι άρχισαν να χρησιμοποιούνται ευρέως από το περασμένο έτος, οι ειδήσεις της Δευτέρας σηματοδοτούν μια σημαντική επέκταση της υπηρεσίας στο ότι τώρα ο καθένας μπορεί να χρησιμοποιήσει την τεχνολογία Stripe για να κάνει πωλήσεις μέσω του Twitter.

H λειτουργικότητα Stripe δεν περιορίζεται μόνο στο Twitter. Οι προγραμματιστές μπορούν να χρησιμοποιήσουν τα εργαλεία Stripe για να απλοποιηθεί η διαδικασία πώλησης μέσα στις εφαρμογές τους. Στο παρελθόν, οι προγραμματιστές έπρεπε να κατευθύνουν τους χρήστες σε μια ιστοσελίδα ή μια ξεχωριστή εφαρμογή για την ολοκλήρωση μιας συναλλαγής – αλλά η Stripe επιτρέπει οι αγορές αυτές να λάβουν χώρα εντός της ίδιας εφαρμογής.

Η Stripe, που ιδρύθηκε το 2010 από τους αδελφούς Patrick και ο John Collison, αποτιμάται σε περίπου 5 δισεκατομμύρια δολάρια, σύμφωνα με πρόσφατες εκθέσεις – η εταιρεία έκανε ένα άλμα $ 500 εκατομμυρίων σε λιγότερο από ένα χρόνο. Οι πληρωμές της εταιρείας προέρχονται από μια σειρά δυνατών συνεργατών όπως Silicon Valley startups, Lyft, InstaCart, TaskRabbit και Postmates.

πηγη:http://techsocial.gr

Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ