16.5 C
Trikala
Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024

Ευχές δημάρχου Τρικκαίων για τους μαθητές που δίνουν Πανελλαδικές

Η μεγάλη προσπάθεια των τρικαλινών μαθητών και μαθητριών, αλλά και των αποφοίτων, αρχίζει τη Δευτέρα. Οι υποψήφιοι είναι έτοιμοι για μεγάλη – την πρώτη ίσως σημαντική – για τη ζωή τους. Με τις ευχές των γονιών, των συγγενών, των φίλων, των καθηγητών, συντάσσεται και ο Δήμαρχος Τρικκαίων. Ο κ. Δημήτρης Παπαστεργίου, σε μήνυμά του, τονίζει με αυτογνωσία: «Ξέρω ότι μάλλον ελάχιστοι θα διαβάσουν αυτές τις γραμμές. Ανάμεσα σε έλξεις του αναφορικού, σημεία καμπής συνάρτησης, ιοντικές ισορροπίες και διατήρηση της στροφορμής, μικρή σημασία έχουν οι ευχές.
Σημασία, πια, έχει η τελική προσπάθεια. Η τελική ευθεία, η απόδειξη – για κάποιους – ότι όσα διαβάσατε, θα τα γράψετε.
Σε δέκα ημέρες από τώρα, όλα θα είναι παρελθόν. Θα σχεδιάζετε τις διακοπές σας, θα ονειρεύεστε και θα αναπτερώνονται οι ελπίδες σας.
Θα επιθυμείτε να μην ξαναέρθουν μπροστά σας αυτές οι ώρες τους άγχους, της πίεσης, του τρεξίματος, της αγωνίας.
Και όλα αυτά, θα είναι απλώς το άλλο μεγάλο μάθημα, το εντελώς διαφορετικό από όσα έχετε μέχρι τώρα διδαχθεί: ο συνεχής αγώνας».
Και συνεχίζει ο κ. Παπαστεργίου:
«Το δεύτερο μάθημα, θα είναι ότι, με ελπίδα και θέληση, με δουλειά και τύχη, με προσπάθεια και προγραμματισμό, με σύνεση και δυναμισμό, ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΕΠΙΤΥΧΕΤΕ.
Η επιτυχία είναι διαφορετική για τον καθένα, είναι σημαντική, όμως για όλους!
Έχω εμπιστοσύνη στους τρικαλινούς μαθητές και στις τρικαλινές μαθήτριες. Το έχουν αποδείξει όλα τα προηγούμενα χρόνια, το έχετε αποδείξει οι φετινοί απόφοιτοι, με τη δημιουργικότητά σας.
Τώρα, ήρθε η ώρα να προχωρήσετε ένα βήμα μπροστά. Μετά από αυτό, ακολουθούν κι άλλα, που μπορείτε να τα διαβείτε με επίγνωση των δυνατοτήτων σας, με δύναμη και με στόχο τα όνειρά σας.
Καλή επιτυχία! Καλή δύναμη!».

- Advertisement -

Από το γραφείο Τύπου

 

ΔΗΜΟΣ ΤΡΙΚΚΑΙΩΝ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ