15.3 C
Trikala
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Ευχές Παπαστεργίου στους τρικαλινούς υπουργούς

Ευχές για καλή επιτυχία στο έργο τους, απευθύνει μέσω δύο επιστολών ο Δήμαρχος Τρικκαίων, στους δύο τρικαλινούς υπουργούς. Η νέα, υπηρεσιακή κυβέρνηση, περιλαμβάνει ως στελέχη τους, τον κ. Ιωάννη Γιάγκο, ως Υπουργό Εθνικής Άμυνας και τον κ. Ιωάννη Γκόλια, ως Υπουργό Παραγωγικής Ανασυγκρότησης.

- Advertisement -

image003(600)
Στον κ. Γιάγκο, ο κ. Παπαστεργίου επισημαίνει μεταξύ άλλων:
«Στο πρόσωπό σας βρίσκει έκφραση ο αγώνας ενός ανθρώπου για επιτυχία, συνοδευόμενη από την πλήρη καταξίωση. Από τους δρόμους των Τρικάλων, στους αιθέρες και από εκεί στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας: το Υπουργείο που αποτελεί την εγγύηση για την ασφάλεια της χώρας μας. Ως Δήμαρχος Τρικκαίων, εκφράζοντας όλους τους τρικαλινούς, σας απευθύνω τα θερμότατα συγχαρητήριά μου για την επιλογή σας, να ηγηθείτε της Άμυνας της πατρίδας μας. Πρόκειται για την πλήρη και ανώτατη αναγνώριση της μακρόχρονης, άκρως επαγγελματικής και μονίμως καταξιωμένης προσφοράς σας στον Ελληνικό Στρατό».

Στον δε κ. Γκόλια, ο Δήμαρχος Τρικκαίων τονίζει μεταξύ άλλων:
«Η μέγιστη τιμή που σας έγινε, με την επιλογή σας στη θέση του Υπουργού Παραγωγικής Ανασυγκρότησης, Περιβάλλοντος και Ενέργειας, αποτελεί την αναγνώριση μιας έξοχης επαγγελματικής σταδιοδρομίας. (…) Η τρικαλινή σας καταγωγή και οικογενειακή σχέση, αποτελούν, όμως, για τους τρικαλινούς, ένδειξη, ότι η συνεργασία μας θα μπορέσει να αποτελέσει σημείο αναφοράς για περαιτέρω επίλυση σημαντικών για τον Δήμο μας ζητημάτων. Είμαι σίγουρος, ότι η παρουσία σας στο Υπουργείο – σταθμός για τη χώρα, θα αποτελέσει φωτεινό παράδειγμα συνδυασμού επαγγελματικής συνεισφοράς και ρεαλιστικής αντιμετώπισης της κατάστασης».

Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ