13.8 C
Trikala
Παρασκευή, 10 Μαΐου, 2024

Ευχαριστήριο της Νεολαία Ριζώματος

Η Νεολαία Ριζώματος, θα ήθελε να ευχαριστήσει δημόσια όλους τους χορηγούς και τους υποστηρικτές της για τη συμβολή τους στη διοργάνωση της δεύτερης συνεχόμενης συναυλίας στο Ρίζωμα Τρικάλων.

- Advertisement -

Απο τις ευχαριστίες δεν θα μπορούσαν να λείπουν η Αθλητική Ένωση Παραληθαίων που μας στήριξε πέρυσι και φέτος με όλα τα διαδικαστικά ζητήματα αλλά και ο Μορφωτικός Σύλλογος Ριζώματος που με τα τόσα χρόνια εμπειρίας του σε αντίστοιχες διοργανώσεις μας βοήθησε να φέρουμε εις πέρας αυτή την “αποστολή”.

Floulis Photographers |  www.floulis.gr

Μέγας χορηγός:

KOTOULAS ENERGY S.A.

Χορηγοί:

ΤΡΙΚΚΗ, FLOULIS PHOTOGRAPHERS, XANTRES CAFE-BAR-RIZOMA

Υποστηρικτές:

DIVERSO, PUBLIC CAFE, MONDO RAFFINATO, URBAN, UNIQUE HAIR STUDIO, HOTEL ANTONIADIS, ΕΛΑΙΟΤΡΙΒΕΙΟ ΡΙΖΩΜΑΤΟΣ (ΜΕΡΜΗΓΚΑΣ-ΚΑΤΣΑΝΟΣ-ΚΑΡΑΠΕΤΣΑΣ-ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ), ΤΟ ΡΑΚΑΡΙΟ, ΦΥΛΛΟ & ΜΕΡΑΚΙ, ΘΕΣΣΑΛΙΚΗ, ΞΥΛΑΔΙΚΟ, ΤΣΙΛΙΛΗ, ΠΑΛΑΥΡΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ (ΠΑΡΑΓΩΓΟΣ ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ), UPMESS ΓΡΑΦΙΣΤΕΣ.

Χορηγοί Επικοινωνίας:

ΛΕΣΧΗ 97.6, ΖΥΓΟΣ FM100, ΡΑΔΙΟ ΣΤΑΓΩΝ 87.6, ΡΑΔΙΟ ΜΕΤΕΩΡΑ 90.3

trikalanews.gr, fatsimare.gr, trikalaola.gr

Η στήριξη των χορηγών στην συναυλία που πραγματοποιήθηκε στις 14 Αυγούστου με τους IMAM BALDI, δείχνει το έμπρακτο ενδιαφέρον τους τόσο για την ενίσχυση του οράματός μας,όσο και για τα πολιτιστικά δρώμενα της περιοχής. Τους ευχαριστούμε και είμαστε σίγουροι πως θα είναι κοντά μας όποτε και όταν τους χρειαστούμε.

Floulis Photographers |  www.floulis.gr

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΘΕΡΜΑ!

Νεολαία Ριζώματος

Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ