12.3 C
Trikala
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Ευχαριστήριο του Συλλόγου Πολυτέκνων Ν. Τρικάλων

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Πολυτέκνων Ν. Τρικάλων, θα ήθελε να ευχαριστήσει θερμά τα μέλη και τους φίλους που παρευρέθηκαν και μας τίμησαν με τη παρουσία τους, στην καθιερωμένη εκδήλωση εορτασμού για την Ημέρα της Πολύτεκνης Οικογένειας, που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 01 Νοεμβρίου 2015.

- Advertisement -

Ευχαριστούμε για τη παρουσία τους τον θεματικό Αντιπεριφερειάρχη κ. Γεώργιο Τσίγκα, τον Περιφερειακό σύμβουλο κ. Χρήστο Γακόπουλο, τον Αντιδήμαρχο κ. Ιωάννη Κωτούλα, τον πρόεδρο του υπεραστικού ΚΤΕΛ κ. Βασίλειο Τζατζάκη και τον Αντιπρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου κ. Αθανάσιο Φαλτάκα.       

Επίσης αισθανόμαστε την ανάγκη να εκφράσουμε τις ευχαριστίες μας προς τους χορηγούς που στήριξαν την εκδήλωσή μας: Εταιρεία ΚΛΙΑΦΑ Α.Ε, Εργοστάσιο Γάλακτος ΤΡΙΚΚΗ Α.Ε, Βιομηχανία μπισκότων ΒΙΟΛΑΝΤΑ Α.Ε, Εταιρεία ΓΙΑΝΝΙΤΣΗΣ Α.Ε, Ζαχαροπλαστεία ΜΕΛΙΣΣΑ, Χαλβαδοποιείο ΜΠΟΥΛΟΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ, Αρτοποιείο ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ ΕΛΕΝΑ, Καφεκοπτείο ΑΦΟΙ ΜΑΓΓΟΥ, Εμφιαλωμένα νερά ΘΕΟΝΗ, Τυπογραφείο ΤΑΜΠΡΑΤΖΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ.

Ιδιαιτέρως ευχαριστούμε θερμά, τον εφημέριο του Ι. Ν. Αγίου Αθανασίου Πυργετού        π. Νικόλαο Χαντζιάρα και τους εκκλησιαστικούς επιτρόπους, για τη φιλοξενία της εκδήλωσης στους χώρους του Πνευματικού Κέντρου της εκκλησίας, καθώς και τις κυρίες του Πολιτιστικού Συλλόγου, που συνέβαλαν στην επιτυχία της εκδήλωσης.

                               Με εκτίμηση

                                       To Δ.Σ του Συλλόγου Πολυτέκνων

 

Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ