15.3 C
Trikala
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Ευχαριστίες από τον ΑΟ Γοργογυρίου

Το ΔΣ του ΑΟ Γοργογυρίου Κόζιακα με την ευκαιρία της λήξης της ποδοσφαιρικής περιόδου 2014 – 15 ευχαριστεί και δημόσια τους αθλητές , τον τεχνικό κ. Νικόλαο Κακούσιο για τις προσπάθειες που κατέβαλαν στη διάρκεια της σεζόν καθώς και τους φίλους της ομάδας για την συγκινητική υλική και ηθική στήριξη τους προς το σωματείο !

- Advertisement -

Επίσης εκφράζει τις ειλικρινείς ευχαριστίες του προς τους χορηγούς της ομάδας Φώτο ΖΩΓΡΑΦΟΣ , ταπητοκαθαριστήρια LUX Σωτ. Γκοβίνας , ταπητοκαθαριστήρια ΗΛΙΟΣ Καπαρτζιάνης , ταπητοκαθαριστήρια ΠΙΝΔΟΣ Δημ. Ντακούλας , τους υπευθύνους του καταστήματος PIZZA ROMA , την εταιρία ESE PROFILO Μον. ΕΠΕ – Εμπόριο καφέ , μηχανές καφέ – και προσωπικά τον επιχειρηματία και φίλο του σωματείου μας κ. Νίκο Παππά , την εταιρία GEOGREEN ανανεώσιμες πηγές ενέργειας και προσωπικά τον κ. Παν. Γεωργούλα , το κατάστημα υπεραγοράς κρεάτων ΜAΛΙΚΙΩΣΗ , το κέντρο διασκέδασης ΠΥΛΗΣ ΜΕΓΑΡΟ , το αρτοποιείο ΣΤΑΧΙΕΝΙΕΣ ΓΕΥΣΕΙΣ , που με την πολύτιμη συνδρομή προσφοράς και αλληλεγγύης τους , βοήθησαν έτσι ώστε η ομάδα να ανταπεξέλθει στις δύσκολες οικονομικές συνθήκες που βιώνουμε και στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο !
Ενέργειες όπως των χορηγών μας στηρίζουν τον ερασιτεχνικό αθλητισμό και μας δίνουν κουράγιο να συνεχίσουμε την προσπάθεια μας.

Επίσης συγχαίρει την διοργανώτρια αρχή ΕΠΣ Τρικάλων , τον σύνδεσμο διαιτητών Τρικάλων για την άρτια οργάνωση και διεξαγωγή όλων των αγωνιστικών εκδηλώσεων καθώς και το σύνολο των έντυπων και ηλεκτρονικών ΜΜΕ για την άψογη κάλυψη των αθλητικών γεγονότων .

Τέλος συγχαίρει τον ΑΟ Τρίκαλα για την κατάκτηση του κυπέλλου Γ΄ Εθνικής και εύχεται άνοδο στη Football League ,

την ΑΕ Φαρκαδόνας για την κατάκτηση του πρωταθλήματος Α΄ ΕΠΣΤ και της εύχεται άνοδο στη Γ ΄ Εθνική ,

επίσης συγχαρητήριες ευχές σε όλα τα σωματεία που κέρδισαν τίτλους και προήχθησαν σε παραπάνω κατηγορία τη φετινή σεζόν !

Καλό καλοκαίρι σε όλο τον αθλητικό κόσμο των Τρικάλων !

Αγωνιστικούς χαιρετισμούς !

Με τιμή

Το ΔΣ του ΑΟ Κόζιακα Τρικάλων

Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ