19.6 C
Trikala
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ του 31ου Νηπιαγωγείου Τρικάλων

Η Προϊσταμένη και το διδακτικό προσωπικό του 31ου Νηπιαγωγείου Τρικάλων, ευχαριστεί θερμά τη δημοτική Αρχή και ιδιαίτερα την Αντιδήμαρχο Παιδείας-Πολιτισμού-Αθλητισμού και Νεολαίας κα Βασιλένα Μητσιάδη για τη λύση που δόθηκε στο χρόνιο πρόβλημα στέγασης του νηπιαγωγείου μας. Εδώ και δεκαετίες το νηπιαγωγείο μας στεγαζόταν σε πυλωτές πολυκατοικιών, δηλαδή σε μη ελκυστικό και εντελώς ακατάλληλο από κάθε άποψη χώρο. Γονείς και εκπαιδευτικοί διεκδίκησαν τη μεταστέγαση του διδακτηρίου σε ένα χώρο που να πληροί τις προδιαγραφές εκπαίδευσης νηπίων.

- Advertisement -

DSCN9685

Στεγαζόμαστε τώρα σ’ ένα πλήρως αναμορφωμένο κτίριο στον αύλειο χώρο του 3ου γυμνασίου κι αυτό οφείλεται στο ενδιαφέρον και την αποφασιστικότητα της δημοτικής αρχής.

Υ.Γ. : Θα ήταν παράλειψή μας να μην ευχαριστήσουμε τον προϊστάμενο του τμήματος παιδείας και δια βίου μάθησης του δήμου κ. Μπατατέγα για τη βοήθεια που προσέφερε στο νηπιαγωγείο μας με τον άψογο συντονισμό των συνεργείων καθ’ όλη τη διάρκεια της μετακόμισης και με την προσωπική του παρουσία στην επίλυση όλων των προβλημάτων που προοέκυπταν.

Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ