18 C
Trikala
Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024

Ε ί ν α ι κ α ν ε ί ς ε δ ώ ; Ναι βέβαια! Οι σκιές των ημερών! «Πολιτικά» πρόσωπα, κα-νάλια της αποβλάκωσης και του φτηνού κουτσομπολιού

Και τι δε βλέπουμε αυτές τις μέρες στα διάφορα διαδικτυακά και τηλεοπτικά μέσα, στα πλαίσια μιας περίεργης βδομάδας προικισμένη από προπαγάνδα που δεν είδαμε ποτέ: «Αντιτίθεμαι κατηγορηματικά σε οποιαδήποτε καθυστέρηση και συμβι-βασμό» έναντι της Ελλάδας, δήλωσε ο βούλγαρος πρωθυπουργός Μπόικο Μπορισόφ. (http://newsnea.gr/)
Να και μια βουλγαρική φασιστική βλακεία του βούλγαρου πρωθυπουργού εκ του ασφαλούς. Έτσι συμπεριφέρθηκαν στο Β` ΠΠ υπέρ των γερμανών έτσι συμπερι-φέρονται και σήμερα. Και να ’ταν μόνο αυτός; Τέτοια τσιράκια θέλει το ευρωπαϊκό κατεστημένο… (πείτε το ευρωπαϊκό ορμητήριο εισβολών της Νέας Τάξης Πραγμάτων, πείτε το χάνι, χάβρα, οίκο ανοχής …) Τάχα και την Ελλάδα έτσι δεν την έχουν; Ας μη γελάμε των ξένων κουσούρια καις ας δούμε τα δικά μας που δεν είναι λίγα.
Εδώ, λοιπόν, να δούμε γλέντια με τον Αντένα στην Ελλάδα… Βέβαια όλα τα κα-νάλια, τούτες τις μέρες ιδιαίτερα, φορούν τα καλά τους. Καλύπτουν τους τηλεοπτικούς χώρους τους με ζωντανές «πολιτικές» φιγούρες μεγάλων διαστάσεων. Πανηγύρι αποβλάκωσης. Σφύζουν με τους καλεσμένους τους, βεβαίως και με κυβερνητικούς βουλευτές στη διάθεσή τους, τους οποίους, καλεσμένους, κρίνουν ως δικαστές!! Βέ-βαια, δικαστές έχουν γίνει όλοι οι δημοσιογραφίσκοι που κρύβουν τη σαπίλα και κα-λύπτουν τα λαμόγια, τους κλέφτες, τους ληστές, τους παραχαράκτες…! Και είδαμε στον Αντένα, τη συμπαθέστατη κυρία Ντόρα Μπακογιάννη να αλωνίζει κυριολεκτικά τους πάντες, να βραχνιάζει και να πονοκεφαλιάζει αποπροσανατολίζοντας τους κα-ναπεδάκηδες ψηφοφόρους της σκεπάζοντας με τις λάσπες της τις δικές της … πολιτι-κές αλχημείες.
Η αντιπαράθεσή της με το συριζαίο βουλευτή κ. Κοντόνη έδειξε το μένος της …πολιτικής της Νεοδημοκρατικής επιθετικότητας (αντιπαράθεση τη λένε!! ή αλλιώς ελληνική κομματική υποκουλτούρα) στην πεντάμηνη συγκυβέρνηση των ΣΥΡ.ΑΝΕΛ αγνοώντας παντελώς τη δική τους σαραντάχρονη δυναστεία. Δηλαδή για την κυρία Μπακογιάννη φταίει ο Σύριζα!! Και για την γερμανική κατοχή στην Ελλάδα στην ο-ποία συνεργάτες υπήρχαν «έλληνες» γερμανοτσολιάδες προδότες, φταίει ο Σύριζα. Αγνοεί η κυρία Μπακογιάννη τα δικά της «χαρίσματα», όπως αυτό που πρόσφατα διαβάσαμε ότι: «Σύμφωνα με ασφαλείς δημοσιογραφικές πληροφορίες, ο αρμόδιος εισαγγελέας εξέδωσε ένταλμα σύλληψης εναντίον της, με την κατηγορία της διασπο-ράς ψευδών ειδήσεων που αφορούσαν την εθνική οικονομία…» (Τάδε έφη http://www.redder.gr/redder-web/39870/tora-sti-gada-i-bakogianni), ή το άλλο που σπάει και πέτρες όπως: «Αστρονομικά ποσά από τον Ερυθρό Σταυρό πήγαιναν στην Μπακογιάννη!»
(http://olympia.gr/2015/03/04/%CF%80%CF%8C%CF%81%CE%B9%CF%83%CE%BC%CE%B1-%CF%86%CF%89%CF%84%CE%B9%CE%B1- %CE%B1%CF%83%CF%84%CF%81%CE%BF%CE%BD%CE%BF%CE%BC%CE%B9%CE%BA%CE%AC-%CF%80%CE%BF%CF%83%CE%AC-%CE%B1%CF%80%CF%8C-%CF%84%CE%BF/)
Ο ευρωμερκαντιλισμός και η ευρωτρομοκρατία, η λαμογιά και η αυθάδεια, η υποκρισία και το ψέμα, η αναισθησία και το θράσος, η μασονία και ο σιωνισμός και παν απ’ όλα ο εξανδραποδισμός και άλλα, πολλά «χαρίσματα» των «πολιτικών» ε-κείνων που ταπείνωσαν την Ελλάδα, αποτελούν τα κύρια χαρακτηριστικά των ζοφε-ρών ημερών που γονατίζουν την πατρίδα μας με τους πιο αδυσώπητους τρόπους.
Πριν κλείσουμε, όσο αφορά το δημοψήφισμα θεωρούμε πως ήταν επιλογή των θεριών της «ΕΕ» και όχι της συγκυβέρνησης. Αυτοί οδήγησαν τη Χώρα σε αυτή την απόφαση. Ένα μέρος του λαού συμφωνεί ένα διαφωνεί. Σεβαστό και το ένα και το άλλο. Ο λαός ενημερώθηκε και από τη συγκυβέρνηση και από τα κόμματα. Από κει και μετά η συνεχόμενη από ΟΛΑ τα κόμματα προπαγάνδα υπέρ ή κατά με πρωταγωνιστές καραγκιόζηδες στα κανάλια αποκτά σχιζοφρενικό χαρακτήρα διότι και σε αυτή την περίπτωση για μια υπόθεση που αφορά το λαό και όχι μια εκλογική αναμέτρηση κομμάτων πιο θα έχει την κουτάλα, εδώ με το δημοψήφισμα καταδεικνύεται η χει-ραφέτηση του λαού προς τη μια ή την άλλη κατεύθυνση έτσι που να μη μπορεί να λει-τουργήσει σωστά και υπεύθυνα ο πολίτης και ακόμα χειρότερα να διασπάται και να διχάζεται. Η προπαγάνδα όταν δεν αφορά κάποιο εμπόρευμα αλλά τον ίδιο το λαό, τότε και ο λαός γίνεται «πράγμα» υπολειτουργεί και υπακούει.
Η θέση μας για την «ΕΕ» είναι γνωστή. Εξού και τα εισαγωγικά. Μας πρόδωσε όχι τώρα αλλά από τις περιβόητες απανωτές της συνθήκες και προπαντός ο Πόλεμος στη Γιουγκοσλαβία. Αυτό δεν ξεπερνιέται˙ κι ούτε συγχωρείται. Και γι’ αυτό ξαγρυ-πνούμε και εμποδίζουμε τις επιθέσεις της Λερναίας Ύδρας. Γι’ αυτό λέμε, Ανατροπή! Λέμε διάλυση της ληστρικής συμμορίας που τη διοικούν. Και λέμε και τούτο: Άμεση επανεκκίνηση, αναδημιουργία, ανασυγκρότηση σε Ευρωπαϊκή Ένωση των Λαών. Συ-γκροτημένοι, ενωμένοι μπορούμε. Δύσκολο ναι, ακατόρθωτο όχι. Όχι ενωμένοι, όπως το λέει αλληγορικά ο αποτυχημένος δεξιόστροφος κύριος Σαμαράς και η παρέα του, όπου άξιο απορίας παραμένει το γεγονός πώς ακόμα τον ανέχεται το συρρικνωμένο κόμμα του ιδρυτή της ΝΔ Κωνσταντίνου Καραμανλή…
Λοιπόν, αυτό το όχι λέει και ο ΣΥΡΑΝΕΛ. Γι’ αυτούς τους λόγους θα ψηφίσουμε το όχι στις επιδρομές των «θεσμών» και των δανειστών. Μένει μόνο να δούμε την ε-πόμενη μέρα με μια νίκη που θα φέρει το όχι, αν η επανεκκίνηση των διαπραγματεύ-σεων θα έχει σημάδια επιθυμητά, μια «Αλλαγή πορείας προς το μέλλον ή στασιμότητα στην ύφεση της «ΕΕ» των καταπιεστών, στην επαιτεία και στην ταπείνωση;» όπως γράφαμε πρόσφατα.

- Advertisement -

Γράφει ο επαναπατριζόμενος Θεσσαλός Πολίτης Βάιος Φασούλας

Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ