25.8 C
Trikala
Σάββατο, 1 Ιουνίου, 2024

Ζευγάρι Τρικαλινών βρήκαν το παιδί τους που έδωσαν για υιοθεσία μετά από 50 χρόνια (ΒΙΝΤΕΟ)

Πρόκειται για μια συγκλονιστική ιστορία, όπου η μητέρα γέννησε το παιδί στην Αθήνα και το υιοθέτησε ζευγάρι Ολλανδών, που τώρα ζουν στην Αυστραλία.

- Advertisement -

Οι βιολογικοί γονείς είναι ο Νίκος και η Μαρία Αρσένη από το Ρίζωμα Τρικάλων.

ar1

 

Ο αποστολέας του δεύτερου πακέτου έρχεται από την Αυστραλία, όπου ζει τα τελευταία χρόνια, για να εντοπίσει την Ελληνίδα βιολογική του μητέρα. Ο Wim υιοθετήθηκε από Ολλανδούς γονείς και έζησε υπέροχα παιδικά χρόνια. Οι γονείς του φρόντισαν να του μιλήσουν από νωρίς για την υιοθεσία του και να του μεταδώσουν την αγάπη τους για τη χώρα που γεννήθηκε.

ar2

Έτσι, από μικρός διάβαζε Έλληνες φιλοσόφους και οι φίλοι του τον αποκαλούσαν «Ζορμπά». Ο αποστολέας είχε πάντα όμως μέσα του τον καημό να βρει τη βιολογική μητέρα του, αλλά φοβόταν μήπως πληγώσει τους γονείς που τον μεγάλωσαν. Πλέον, αφήνει στην άκρη τις αναστολές του και είναι έτοιμος να ζήσει τη μεγαλύτερη εμπειρία της ζωής του.

ar4

Πώς θα αντιδράσει όταν στη θέση του παραλήπτη αντικρίσει μαζί με τη μητέρα του και τον βιολογικό του πατέρα; Πώς θα νιώσει όταν μάθει ότι ήταν ο πρωτότοκος γιος των γονιών του και ότι ο πατέρας του ήταν υπεύθυνος για την υιοθεσία του;
Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ από την WEB TV του ALPHA ΕΔΩ.

Σημ. από το 30ο λεπτό μέχρι το τέλος του βίντεο
Οι φωτογραφίες επιλέχθηκαν από το trikalaola.gr μέσα από το βίντεο.

 

ar5

Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ