18.3 C
Trikala
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Ζυμαρικά με δυόσμο

Τι χρειαζόμαστε:

  • 1/2 κιλό ζυμαρικά (σπαγγέτι,πέννες, φιογκακια κλπ)
  • 100 γρ. ντοματοπολτό
  • 1 μεγάλη ντομάτα ψιλοκομμένη
  • 1 κρεμμύδι τριμμένο
  • λίγο σκόρδο
  • φρέσκο ή ξερό δυόσμο
  • λάδι
  • αλάτι,πιπέρι
  • 1 κ.τσ. ζάχαρη
  • κεφαλοτύρι

Πώς το κάνουμε:

  1. Τσιγαρίζουμε το κρεμμύδι με το σκόρδο.
  2. Προσθέτουμε το πελτέ, τη ντομάτα, 2 φλυτζάνια νερό, αλατοπίπερο, δυόσμο και τη ζάχαρη.
  3. Βράζουμε σε σιγανή φωτιά μέχρι να δέσει, περίπου μισή ώρα.
  4. Όσο βράζει η σάλτσα, βραζουμε τα ζυμαρικά και σουρώνουμε.
  5. Σερβίρουμε τα ζυμαρικά, περιχύνουμε με τη σάλτσα και πασπαλίζουμε με το τυρί.

πηγη:https://www.sintagespareas.gr

Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ