9.5 C
Trikala
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Ηχηρή μεταγραφή για τους Δαναούς!

Μεταγραφική βόμβα από τους Δαναούς! Μετά από μεγάλη προσπάθεια αποκτήθηκε από την νέα δύναμη της Α1 ΕΣΚΑΘ ο Ανδρέας Αγγέλης, 23 χρονών, ύψους 2.02, ο οποίος αγωνίζεται στις θέσεις 3 και 4.
Ο Ανδρέας Αγγέλης είναι Τρικαλινής καταγωγής (Κακοπλεύρι Καλαμπάκας), αλλά γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Θεσσαλονίκη όπου αγωνίστηκε στην ομάδα της Φλόγας (Β’ και Γ’ Εθνική κατηγορία) προσελκύοντας το ενδιαφέρον ομάδων μεγαλύτερων κατηγοριών διότι το μεγάλο του ταλέντο τον κατέτασσε πάντα ανάμεσα στις προεπιλογές όλων των Εθνικών Αντιπροσωπευτικών Συγκροτημάτων (Νέων & Εφήβων). Η αγάπη του όμως για γράμματα και η θέλησή του για σπουδές τον οδήγησε στο να αφιερωθεί σε αυτές και να τελειώσει το Μετσόβειο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων ως χημικός παίζοντας παράλληλα μπάσκετ στην ομάδα του Κρόνου Ιωαννίνων.
Η μεγάλη του θέληση όμως να αφιερωθεί στο αγαπημένο του άθλημα και οι στόχοι της νέας του ομάδας, που ως γνωστόν φέρει βαρύ όνομα στις πλάτες του (Δαναός), τον έκανε να πει το τελικό ναι αφήνοντας προτάσεις από ομάδες της Β’ Εθνικής και της Α2’ να πέφτουν στο κενό.
Στην φωτογραφία με τον εκπρόσωπό του, Σκρέτα Κωνσταντίνο, και τους ανθρώπους των Δαναών, τον επίτιμο πρόεδρο Τάκη Πολυγένη, το μέλος του Δ.Σ. Στέφανο Πολυγένη και τον προπονητή Γιώργο Κουρμέτζα.

- Advertisement -

δαν 2
Αξιοσημείωτο είναι δε ότι οι μεταγραφικοί στόχοι των Δαναών είναι τουλάχιστον, 4 ακόμη αθλητές μεγάλης αξίας οι οποίοι και θα δώσουν μεγάλη δύναμη στο Τρικαλινό συγκρότημα ώστε στο δύσκολο Πρωτάθλημα της Α1’ Θεσσαλίας να έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο.

Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ