21.6 C
Trikala
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Η Ένωση Συντακτών Θεσσαλίας τίμησε τον αιωνόβιο καλαμπακιώτη δημοσιογράφο κ. Λάζαρο Αρσενίου ΦΩΤΟ

Τον αιωνόβιο Καλαμπακιώτη δημοσιογράφο και μοναδικό εν ζωή δημοσιογράφο σε όλη την Ελλάδα που έχει ξεπεράσει τα 100 χρόνια, κ. Λάζαρο Αρσενίου, τίμησε το Διοικητικό Συμβούλιο της Ενώσεως Συντακτών Θεσσαλίας Στερεάς Ελλάδας και Ευβοίας και σύσσωμα τα μέλη της δημοσιογραφικής κοινότητας Θεσσαλίας και μέλη της Ενώσεως σε εκδήλωση στο Βόλο την Κυριακή 17 Απριλίου 2016.

- Advertisement -

Ο Πρόεδρος της Ένωσης κ. Δημήτρης Χορταριάς απένειμε τιμητική πλακέτα στον κ. Λάζαρο Αρσενίου και έναν πάπυρο και τον ευχαρίστησε εκ μέρους όλων των δημοσιογράφων της Ενωσεως Συντακτών, για τη σημαντική προσφορά του στον χώρο της δημοσιογραφίας.

Ο κ. Αρσενίου, εμφανώς συγκινημένος, με πλήρη διαύγεια πνεύματος και ακμαιότατος παρά τα 101 του χρόνια, μίλησε και αναφέρθηκε στη μακρόχρονη πορεία του στον χώρο της δημοσιογραφίας τονίζοντας πως δεν θεωρεί τον εαυτό του συγγραφέα αλλά δημοσιογράφο και μέσα από τη δημοσιογραφία και με τη χρήση του καθημερινού ρεπορτάζ, άρχισε να γράφει τα βιβλία του.

Ο κ. Αρσενίου στην εκδήλωση δέχτηκε την αγάπη των μελών και μίλησε με τους νεότερους συναδέλφους του ανταλλάσσοντας απόψεις, με αρκετές δόσεις χιούμορ, όπως το συνηθίζει άλλωστε. Να σημειώσουμε ότι ο κ. Αρσενίου είναι ο μεγαλύτερος σε ηλικία δημοσιογράφος στην χώρα μας!

Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ